2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لباس خوشگل بخر واسه خودش بپوش  سوپرايزش كن كه ١٠ بار ديگه ام از اين كارا ميكنه مردا عقلشون تو چشاشونه 

موهاتو رنگ كن شال يا روسري  مانتو جديد بخر ابرسان بخر واسه پوستت 

hair coloris ~ hair keratin 
😑 بابا ٥٠٠ تومنه ها  باشگاه ثبت نام كنه ميشهً٣٠٠  دوتا تاپ هم ٢٠٠ 😑😑 رژ كمترينش ٤٠ ...

والا ما باشگاهمون ۱۵۰تومن ۳ روز در هفته دو تاپم ۲۰۰ بقیشم دو تا لاک و ی رژ بقول شما ۱۰۰

ی بستنی دو سه نفره هم ۵۰

این شکلی کن خودتو😍

در این عمری که میداﻧﻲ فقط چندی تو مهماﻧﻲ!                       به جان و دل تو عاشق باش...رفیقان را...مراقب باش......   مراقب باش ﺗﻮ به آﻧﻲ، دل موری نرنجاﻧﻲ...                            که در آخر تو میمانـﻲ و مشتی خاک که از آﻧﻲ...                         دلا یاران سه قسمند گر بدانی.....زبانی اند و نانی اند و جانی.     به نانی نان بده از در برانش.... محبت کن به یاران زبانی..... ولیکن یار جانی را نگه دار. ....به پایش جان بده تا میتوانی....                  مولانا
اول بگو ببینیم چه شکلی هستی و چه تیپی میزنی بعد نظر بدیم از رنگ موهاتو مدل ابروت و طرز لباست و ....

مانتو مجلسی ژیگول و رنگی زیاد دارم

یه مانتو طوسی اسپرت خریدم

که باید برم باش شلوارو روسری بخرم

سبزم

موهام کوتاهه

ابروم هاشور کمرنگ شده

اگه به خودم برسم با آرایش و موی مرتب قیافم بد نیست

خىش بحالت من ٣٦٠ ميدم 😭😭😭

چ خبره🥴

در این عمری که میداﻧﻲ فقط چندی تو مهماﻧﻲ!                       به جان و دل تو عاشق باش...رفیقان را...مراقب باش......   مراقب باش ﺗﻮ به آﻧﻲ، دل موری نرنجاﻧﻲ...                            که در آخر تو میمانـﻲ و مشتی خاک که از آﻧﻲ...                         دلا یاران سه قسمند گر بدانی.....زبانی اند و نانی اند و جانی.     به نانی نان بده از در برانش.... محبت کن به یاران زبانی..... ولیکن یار جانی را نگه دار. ....به پایش جان بده تا میتوانی....                  مولانا
😑 بابا ٥٠٠ تومنه ها  باشگاه ثبت نام كنه ميشهً٣٠٠  دوتا تاپ هم ٢٠٠ 😑😑 رژ كمترينش ٤٠ ...

چه خبرههه سیصد پول باشگاه اینجا خیلی خوبش نهایت صد بیست ایناس شهریه‌

من خودم پنجاه میدم دو روز در هفته 

تاپم که تاپ جذاب خوشگل نهایت 70

ولی رژ و لاک قیمتارو درست کفتی😁

🌸💕