2777
2789
عنوان

نصف مواهای سرمو کندمممممم

210 بازدید | 33 پست

وقتی استرسی میشم با موهای زبر سرم بازی میکنم اروم میشم و میکنمشون .خیلی حال میکنم اصن ارضای روحی ب این میگن😂.گاهی دستام درد میگیره از بس دستم تو موامه مث الان

کل تخت شده مو.فقط موقع اشپزی اینکارو نمیکنم و زمانی ک تو اشپزخونم

موقع تلویزیون موقع گوشی گلاب ب روتون موقع دسشویی حتی زیر شال و روسری

الان ده ساله معتاد اینکارم😑خیلیا از من این تیک عصبیو گرفتن

هیچ وقتم پشیمون نشدم از کارم چون واقعا لذت میبررررم و بخام قطش کنم😑😐 فقط حس پشیمونی بعدش وقتی موارد رو تخت میبینم😣

کیا مثل منن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کچل میشی دیگه در نمباد

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜

من کلی روغن و زهرمار میزنم تا موهام جون بگیره اونوق تو میکنی شون😐

پَرهایم به رعشه می افتند زمانی که تاپیک میزنین مینویسین هستین بگم‌؟؟؟ این جمله قابلیت قتل و کشتار جمعی داره😤
حد اقل موهای زیر بغل / شکم / جاییت رو بکن . فایده هم داره 

درست میگین شما

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜

دختر منم مثل خودت دیوونس البته دوزش کمتره فقططط میپیچونه موهاشو یااینکه شروع میکنه به بافتن ومدل دادن موش مخصوصاا وقتی که داره درسش میخونه حرف زدنم باهاش فایده نداره 😓😖

وخدا ودعای پدرو مادر برایم کافیست .  
من کلی روغن و زهرمار میزنم تا موهام جون بگیره اونوق تو میکنی شون😐

من یک بیمار روانیم بخدا

همه عاشق موامن پر پشت و خوبن

اونوخا دستی دستی دارم می ری نم توشون