2777
2789
عنوان

قرص فلوکستین

809 بازدید | 24 پست

خانوما من خیلی استرسی وبیحوصلم ودنبال بحث وغرغرم با شوهرم رفتم امروز یه فلوکستین۱۰از داروخونه گرفتم اونایی که فلوکستین میخورین حالتون بهتر میشه بامصرف این قرص؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون قرص اعصابو میگی؟مادرم خورده بود قوه جنسیش کم شده بود بامشورت دکتر عوضش کرد.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

۱.دوز شروع فلوکستین و کلا داروهای اعصاب با دوز درمان متفاوت هست

۲.فلوکستین اعتیاد آور هست و دوز قطع دارو هم با دوز درمانی متفاوت هست

۳.قطع ناگهانی دارو اوضاع رو از آنچه که قبل از مصرف بوده هم بدتر میکنه

۴.این دارو واسه طیف وسیعی از اختلالات روانپزشکی مصرف میشه و دوز دارو تعیین کننده هست

پس لطفا سرخود داروی اعصاب مصرف نکنید.

ضمنا داروخونه ای که این دارو رو بدون نسخه به شما داده اگر ازش شکایت بشه به شدت جریمه میشه

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(