2777
2789
عنوان

لطفا راهنماییم کنید در مورد رنگ مو

129 بازدید | 21 پست

من موهام ریشه اش مشکی هست ساقه اش هم قهوه ای روشن هست تصمیم دارم شرابی یزنم بعد  سه صفر هم گرفتم اگر قبلش بزنم بد رنگ میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم، من شنیدم شرابی رنگی که بعدش بخواهی عوضش کنی حتما دکلره میخواد😊 البت اگر دوست داری که حرفی نیست❤اتفاقا رنگ قشنگی اگر به فرد بیاد❤

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

سه صفر که نارنجی میکنه.باید با اکسیدان شماره ۲ مخلوط بشه و بزنی به مو صبر کنی تا به پایه مورد نظرت برسه.

بعد رو اون شرابی بزنی گمون نکنم رنگ خوشگلی دربیاد با دوبار شستن مثل اهن زنگ زده میشه.رنگت روشنه یا تیره؟

وای خدا من امروز سه صفر زدم بعد نیم ساعت چنان سرم میسوخت که نتونستم تحمل کنم کل سرم احساس میکردم زخم شده الانم نمیتونم از ته شونه کنم انگار زخمه نمیدونم چرا ایندفعه این جوری شد    اخرم زیاد روشن نشد شد عسلی....دوباره آرایشگرم گفت عسلی خیلی روشن بزارم روش شاید اونی که میخوام بشه.....

اکسیدان ۱۲ درصد گرفتم چقدر باید بمونه

اگه به اون قسمتهای مشکی بزنی که قهوه ای بشن هی باید نگاه کنی تو آینه ببینی چه موقع با موهای پشت سرت یه رنگ میشه بعد بشوری یا به کل سرت بزنی دوباره.نمیشه گفت نیم ساعت یا بیشتر زمان ببره

بعدشم رنگت رو با یه دسته کوچیک مو امتحان کن اگه خوب بود به همش بذار