2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مامانم ن محجبه اس ن چادری

ولی خب شما باید دلیلت رو بگی و راه انتخاب رو براش باز بذاری

عمر من فدات  🎀https://abzarek.ir/service-p/msg/2299297🪷با جنوبی جماعت از خوشتیپ بودن حرف نزن 😎 عامو خوشتیپ بودن تو جنوب ارثیه 🎀 تو رو دوستت دارم با اینکه حسی ندیدم از سمت تو یکبار لابد دوستت دارم که الان قفل صفحم تصویره چشاته ...من تموم دلخوشیم صدای خنده هات بود منو نفهمیدی ❤️‍🩹 https://abzarek.ir/service-p/msg/2298914من همونم که یه عمره دلش تنگ میشه واسه ی تو  ✨️من همونم که تو نیستی با همه قهره و زهره یه برج ✨️ _پر کشیدنت قلبمو آتیش زد من تا ابد عزادارتم  همه وجود من🖤 https://abzarek.ir/service-p/msg/2295896

هیچکدوم از اینا نیستم

همون دلیلی که دارم رو براشون میگم

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

من اصلا اهل آرایش نیستم همش دخترم منو با دیگران مقایسه میکنه چرا اونا آرایش میکن تو نمیکنی من میگم حضرت زهرا دوست نداره ما آرایش کنیم مرد نامحرم ببینه

وزن اولیه ۷۶ وزن الان ۶۵.۵ وزن هدف ۶۰

من مانتویم ارایش میکنم البته معمولی دخترم هرموقع بخوایم بریم بیرون میگه رز لب بزن لاک بزن چشمات خشکل کن خودشم فقط یه رز میزنه سه سالشه چادر تاحالا سرنکردم که واکنشش ببینم 

البته اینکه کلن چادر ندارمم بی تاثیر نیست

بله دخترم یه باربهم گفت مامان چراچادرمیپوشی اگه آرایش کنی خوشگل ترمیشی گفتم برای خوشگلی چادرنمیپوشم حجابمه بعدشم باچادرهم میشه قشنگ بود

البته دختدم الان خودش چادرمیپوشه حتی چونه شم میپوشونه 

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....

من نه چادریم نه حجاب دارم ولی دیدم خانومای چادری که به قدری شیک و تمیز با یه آرایش ملایم هستن آدم کیف میکنه.به نظر من حجاب و آراستگی تناقضی با هم ندارن اگر شخص چادری بتونه شیک و مرتب باشه در جواب این سوال میتونه خیلی راحت بگه بخاطر اعتقادم چادر دارم.ولی این سوالا وقتی ذهن بچه ها رو درگیر میکنه که شیک پوشیو طراوت و بروز بودن رو در مادرشون نبینن 

الهی به امید تو...