2777
2789

پارسال برج 6 دو عدد گوشی بی سیم پاناسونیک  را با شوهرم بردیم نمایندگی تلفن و گفتیم تعمیر کنه. یکی از گوشیها را گفتیم زود میاییم میگیرم آون یکی را بعدتر.یکماه بعد شوهرم رفت گوشی را گرفت و هزینه تقریبا 200 شده بود ال سی دی تعمیر شده بود و قاب گوشی. گذشت و افتاد تو اخر بارداری و زایمان من که دیگه نشد بریم بگیریم. تا امروز تماس گرفتم باهاشون گفتن بله بیایین بگیرین شوهرم میره اونجا گوشی را میارن اصلا درست نکرده بودن به شوهرم میگن یکم صبر کنید بعد که آماده میشه میگن 180 تومن شد و گوشی بدون باطری و در پشتش هم هست. شوهرم مبگه پس اونا چی شدن. میگن اونا را تحویل داده بودیم قبلا بهتون   ... شوهرم پول را میده و میاد ..  وقتی اومد خونه گفتم پس چرا بی در و پیکر هست گوشی گفت اینو گفتن... سریع زنگ زدم گفت خانم ما گوشی که میگیریم باطری و درش را تحویل میدیم ...  به روح پدرم قسم تا حالا نشده بود یه دروغ و کلاهبرداری اینطور دلم را بسوزونه گفتم آقا چرا دروغ میگی .... باطری آگه به من داده بودی پس کجاست ؟؟؟ گفت خانم اصلا یکسال گذشته من میتونم تحویل نمیدادم گوشی را ... گفتم این کار را میکردی خیلی بهتر از این کار زشت بود....تروخدا بگین چیکار کنم ... اعصابم بهم ریخته ..... تو روز روشن دزدی!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دزدی آشکاره ولی تقصیر خودتونم هست یه سال آزگار گوشی اونجا مونده

میگفتن نمیدیم گوشی را چرا اینقدر دروغ ... تازه خآنمی باشه اون جا وظیفشون امانتداری هست ...

میگفتن نمیدیم گوشی را چرا اینقدر دروغ ... تازه خآنمی باشه اون جا وظیفشون امانتداری هست ...

عزیزم وظیفه امانت داری دارن درسته ولی خب مغازه ی تعمیرکار هم انباری نیست که هرکسی وسیله شو مدتها بذاره بره

شاید هم دروغ نگفتن جابجایی سهوی شده یادمون نمونده ، خدا داند