2777
2789
عنوان

برفک دهان نوزاد

248 بازدید | 11 پست

دهن پسرم برفک زده من دیر فهمیدم اولش لبش بود بعد زبونش هرکی میدید میگفت پوسته انداخته برفک نیست اما امروز بعد سه یا چهار روز فک کنم برم دکتر دکترش گفت برفکه الان ک دیدم حتی ته حلقشم هست تورو خدا بگین چیکار کنم تا زود خوب بشه دکتر قطره نیستاتین داد کسی هست مصرف کرده باشه؟؟ 

چقدر طول کشید تا خوب بشه؟؟؟ 

همون نیستاتینو بزن خوب میشه دختر منم چندروز پیش تا ته حلقشم برفک زده بود زدم خوب شد.البته یه قطره یه قطره بده که تو دهنش مزه مزه کنه وگرنه زیاد بدی قورت میده دیر اثر میکنه

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون نیستاتینو بزن خوب میشه دختر منم چندروز پیش تا ته حلقشم برفک زده بود زدم خوب شد.البته یه قطره یه ...

اهااا راس میگی

چقدر میدادی؟؟ چهار قطره؟؟ بعد با پنبه هم میزدی به روی همون برفکا یه ن؟ 

اهااا راس میگی چقدر میدادی؟؟ چهار قطره؟؟ بعد با پنبه هم میزدی به روی همون برفکا یه ن؟ 

نه خودش قطره چکون داره دیگه.چون دهنش پراز برفک بود دکتر گفت بیست قطره بده ولی یه قطره یه قطره بده که مزه مزه کنخ تو دهنش.هر شیش ساعت یبار.شیشه شیرشم گفت بعداز هربار استفاده بجوشون.یه روزه خوب شد خداروشکر

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
نه خودش قطره چکون داره دیگه.چون دهنش پراز برفک بود دکتر گفت بیست قطره بده ولی یه قطره یه قطره بده که ...

ععع جددییی دکتر من گفت فقط با پنیه بزن همون جاها ک برفکه من خودم یه چهار قطره هم دادم بهش 

پسر من از خودم شیر میخوره اما پستونکیه پس من با پستونکشو بجوشونم

ععع جددییی دکتر من گفت فقط با پنیه بزن همون جاها ک برفکه من خودم یه چهار قطره هم دادم بهش  پسر ...

نه خواهره منم با پنبه میزد خیلی دیر خوب شد دخترش.اینجوری که ما استفاده کردیم خیلی زود نتیجه گرفتیم به نظرم همینکارو کن چون چجوری میشه دهن بچه رو باز کرد دونه دونه با پنبه زد رو برفکا ولی خودش مزه مزه میکنه تو کل دهنش پخش میشه.ما رفته بودیم مسافرت دخترم اینجوری شد اونجا سریع رفتیم پیش متخصص دکترش واقعا با تجربه و خوب بود.من هر قطره رو تو یه سمت دهنش میریختم که همه طرف دهنشو بگیره

نه خواهره منم با پنبه میزد خیلی دیر خوب شد دخترش.اینجوری که ما استفاده کردیم خیلی زود نتیجه گرفتیم ب ...

خوووبه پس منم همینکار میکنم 

اره واقعا سخته با پنبه زدن بچم کلی گریه میکنه 

اما 20 قطره زیاد نیست؟ 

خوووبه پس منم همینکار میکنم  اره واقعا سخته با پنبه زدن بچم کلی گریه میکنه  اما 20 قطره ...

نه دیگه دکتر گفت بیست قطره که میشه یه قطره چکون کامل.حالا شما میخوای ده تا بده ولی چهارتا کمه

نه دیگه دکتر گفت بیست قطره که میشه یه قطره چکون کامل.حالا شما میخوای ده تا بده ولی چهارتا کمه

باشه عزیزم خیلی مرسی، امروز از صب خیلی فکرم مشغول این قضیه بود انشاالله ک پسر منم خیلی زود خوب بشه

باشه عزیزم خیلی مرسی، امروز از صب خیلی فکرم مشغول این قضیه بود انشاالله ک پسر منم خیلی زود خوب بشه

ان شالله