2777
2789
عنوان

حرفمونو توی دلمون نگه نداریم...

183 بازدید | 22 پست

به این نتیجه رسیدم هیچوق حرفمو توی دلم نگه ندارم... غم باد میشه میریزه توی تن و جونم... هیچکی هم یادش نی چقد صبور بودم و چیزی نگفتم...تازه پروتر و وقیح تر میشن و دفه بعد باید بیشتر کوتاه بیای... و با مسخره کردن با خنده هر جور شده حرفمو بزنم... به خصوص به شوهر مغرور و ننه دوس...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا همینطوریم ولی بین فامیل و خانواده الگوی کامل گوشت تلخی و زبون درازی شدم😕

بهتر به خدا بهتررررررررر

اشتباه منو نکن....

من از بس صبوری کردم  موهام سفید شدن... تازه شوهرم میگ دیگ چی میخواستی بگی....

بهتر به خدا بهتررررررررر اشتباه منو نکن.... من از بس صبوری کردم  موهام سفید شدن... تازه شوهرم ...

هعععععععی

زندگیه دیگه

من حرف توی دلم نگه نمیدارم ولی با ۲۴ سال سن خیییلی موی سفید دارم😥

هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزارتر    
امروز پدر شوهرم اومد خونمون گفت حرفاتو بزن. هر چی گفتم یه چیزی بدهکارم شدم آخرش

با خانواده شوهر هر چی حرف بزنی بدتره مادر شوهر منم میگه چرا حرف نمیزنی چرا میریزی تو خودت بعد هر دفعه که حرف زدم حال و روزم بدتر شده 

راستی سفید شدن مو به غصه خوردن و خودخوری ربط داره واقعا؟

نه ارثیه فک کنم😁

کیه که غصه نداشته باشه 

درکل بعضیا زود سفید میکنن بعضیا پدرشونم دربیاد سفید نمیشه موهاشون😂

هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزارتر