2777
2789
عنوان

با موهای زائد چی کار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1271 بازدید | 142 پست
عزیزدلمیییی خیلی خانومی شما🙏🏼😚😚😚😚...اسکرابو ازداروخونه بخرم؟باموادگیاهی نمیشه؟

فدایت هم چنین عزیزم، بله داروخانه  یا  فروشگاه لوازم آرایشی ها دارن، چرا با مواد گیاهی میتونی روغن بادام شیرین، زیتون، نارگیل، همه یا یکی شون را با نمک مخلوط کنی میشه اسکراپ بدن   بعد به حالت دورانی به بدن یا صورتت بزن ، میتونی مقداری عسل وو آبلیمو و شکر را هم مخلوط کنی و یه اسکراپ پر خاصیت دبگه تهیه کنی

فدایت هم چنین عزیزم، بله داروخانه  یا  فروشگاه لوازم آرایشی ها دارن، چرا با مواد گیاهی میت ...

🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼اونی ک تودلته باحکمت خدای مهربون یکی بشه انشالله❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤محبت کردی بانو

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهش عزیزم ممنون از دعاهای قشنگت

فدات بشمممم قابل وجود تکتونداش بانو

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

☹من چن سال تیغ میزدم کللللل پوستم سیاه شد الان تقریبایه ساله اپی میکنم بنظرت چیکارش کنم یکم پوست اون ...

والا من پودر استفاده میکنم روشنه چون یک لایه برداشته میشه از روش به مرور روشن میشه 

یک مدت مثلا شیش ماه استفاده کن ببین چجوری میشه 

خدایا شکرت که پسرمو صحیح و سالم بهم دادی  ممنون خداجون الحمدالله رب العالمین