2777
2789
عنوان

یادگیری زبان انگلیسی

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 19 پست

سلام عزیزم روزت بخیر 

مدرس زبان انگلیسی هستم با پنج سال سابقه ی تدریس 

برای تمامی سنین و تمامی level 

کلاس ها انلاین برگزار میشه جلسه ی اول هم راااایگانه 

اموزش هپ بیشتر در قالب فیلم ارائه میشه فیلم هایی که خودم تهیه کردم اگر مابل بودی درخواست دوستی بده

خانم کاربلد هستم♡مدرسِ زبان انگلیسی ♡با پنج سال سابقه ی تدریسِ کلاس های حضوری و آنلاین ،برای تمامی سنین و تمامی سطح ها.                                                                            برگزار کننده ی کلاس های خصوصی و نیمه خصوصی با نازل ترین قیمت و بالاترین کیفیت،با پیگیری و پشتیبانی ،تضمینی💯 (طبق برنامه)،جلسه ی اول رایگان  ✅                                     کلاس های حضوری (فقط تهران) ، آنلاین (سراسر کشور)           
آره بگید منم خیلی دوست دارم زبان بخونم

سلام عزیزم روزت بخیر 

اموزش هم بیشتر در قالب فیلم ارائه میشه فیلم هایی که خودم تهیه کردم اگر مایل بودی درخواست دوستی بده

خانم کاربلد هستم♡مدرسِ زبان انگلیسی ♡با پنج سال سابقه ی تدریسِ کلاس های حضوری و آنلاین ،برای تمامی سنین و تمامی سطح ها.                                                                            برگزار کننده ی کلاس های خصوصی و نیمه خصوصی با نازل ترین قیمت و بالاترین کیفیت،با پیگیری و پشتیبانی ،تضمینی💯 (طبق برنامه)،جلسه ی اول رایگان  ✅                                     کلاس های حضوری (فقط تهران) ، آنلاین (سراسر کشور)           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کلاس زبان میرم ولی چیزه جدیدی یاد نمیگیرم همون اموخته های قبلیمه فقط😐😐

سلام عزیزم روزت بخیر 

اموزش هم بیشتر در قالب فیلم ارائه میشه فیلم هایی که خودم تهیه کردم اگر مابل بودی درخواست دوستی بده

سلام عزیزم برای زبان سرچ کردم پیامتونو دیدم

من کتابی نوشتم ک در ۳۰ جلسه گرامر و اسپیکینگ رو اموزش میدم درس ب درس با تمریناتش میفرستم هردفعه

هزینه رو هم پس از رضایت بچه ها دریافت میشه

اگر مایل بودین تاپیکم رو ببینید خوشحال میشم درخدمتتون باشم

لیسنینگ و ۵۰۴ رایگان هم برای شاگردای خودم دارم

اینم نظر شاگردام👇

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
آره بگید منم خیلی دوست دارم زبان بخونم

سلام عزیزم برای زبان سرچ کردم پیامتونو دیدم
من کتابی نوشتم ک در ۳۰ جلسه گرامر و اسپیکینگ رو اموزش میدم درس ب درس با تمریناتش میفرستم هردفعه
هزینه رو هم پس از رضایت بچه ها دریافت میشه
اگر مایل بودین تاپیکم رو ببینید خوشحال میشم درخدمتتون باشم

لیسنینگ و ۵۰۴ رایگان هم برای شاگردای خودم دارم

اینم نظر شاگردام👇

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736