2777
2789
عنوان

اونایی که باقرص و امپول بصورت اختیاری سقط کردن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 46 پست
قرصاشو بخور منم تا دونه آخرش خوردم

کاش امپول مینوشت زودار راحت میشدم ‌

شما سرگیجه نداشی بخاطر خوتریزی من سرگیجه میگرفتم .چطوری مراقبت کردین از خودتون چیا خوردین ؟

عشق حرف حالیش نیست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاچی رو چطوری میپزن ؟ برامن یکشنبه سقط شد دیروز گف بقایا گونده الان دوتا قرص خوردم ک بیاد بیرون .من ...

دردش بهتر از کورتاژ شدنه،به اندازه منکه 30 ساعت درد نکشیدی اولش و 6 ساعت برا بقایا دلدرد و کمردرد شدید.

کاچی رو من درست نکردم یکی دیگه برام درست کرد،ولی سیاه دونه و زعفرون حتما بخور،به منم دکترم گفت بخورم.

کاش امپول مینوشت زودار راحت میشدم ‌ شما سرگیجه نداشی بخاطر خوتریزی من سرگیجه میگرفتم .چطوری مراقبت ...

به من همش مامانم جوشونده میداد بومادران و زنجبیل اینا خیلی تلخ بود فقط یه لیوان خوردم،ولی بعدش همش آویشن و دارچین و تخم شوید میخوردم 

با کاچی و جوجه محلی هم برام گرفتن و آبگوشت درست میکردن باهاش

پس تقریباوهم سنیم ولی واقعا دردش خیلی بد  بود  میگفتن از بچه زاییدن سختره ولی واقعا راست ب ...

منکه همش میگفتم کاش این دردا بی فایده نبود و واقعا ارزششو میداشت و برا زایمان طبیعی میبود که بچمو میدیدم

منکه همش میگفتم کاش این دردا بی فایده نبود و واقعا ارزششو میداشت و برا زایمان طبیعی میبود که بچمو می ...

اره واقعا انشا.. هرچی صلاحه 

ایشالا ۵ ماه بعد میاریو

دکتر گف باید ۴ماه وایسم تا اقدام

عشق حرف حالیش نیست...
اره واقعا انشا.. هرچی صلاحه  ایشالا ۵ ماه بعد میاریو دکتر گف باید ۴ماه وایسم تا اقدام

دلیل سقطت چی بود؟ 

من هم هماتوم داشتم هم ساک حاملگیم 5 روز نسبت به جنینم کوچکتر بود

من 4 ماه اصلا نمیتونم صبر کنم😐میخوام 40/50 روز بشه بعد اقدام کنم😐 به دکترمم گفتم برام تقویتی بنوی ...

😁😉ای جان انشالله ایندفه بسلامتی بگیری بغلت نینیتو .شمام مث من خیلی ناراحت بودین بخاطر سقطش؟

عشق حرف حالیش نیست...