2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لوپز بهتره ولی باس نش یکم کوچیک بود بهترم بود .😀

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

بچه ها ان بازیگرای هالوودی خیلی هاشون زایمان داشتن.

چرا یه ذره شکمشون شل نیست. حتی اگه رژیم و ورزش هم داشته باشی، بازم یکم شل میشه شکم دیگه... بالخره اون همه کشیده شده. همشون عمل میکنن بعدش؟؟

مثلا اونی ک ۳_۴ بچه داره همش عمل میکنه؟

م

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
تو این مدل تاپیکا میام فقط نظرات کارشناسی بخونم بخندم

میخواستم بگم یعنی اعتماد به نفستونو که رو هیکل اینام ایراد میذارین😂😂

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

هردوشون خوبن ولى من لوپزو بيشتر دوس دارم

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏
دوتاشون با سن بزرگي دارن

بازم لوپز طبیعی تره طاقچه نیست خخخ

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
بيانسه هم باسنش طبيعيه ها 

نمیدونم یجا خوندم قبل و بعد عمل درمورد اندامش بود 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕