2777
2789

ی کانال داریم برای محیط کاریه  بعد من اشتباهی  ی چیزایی رو میخاستم ریپلای کنم  بفرستم  برا یکی فرستادم اون تو سریع پاکش کردم بعضی هاروهم   لغو ارسال زدم الان  برا بقیه هم پاک شده نمیبینن یا فقط برا من پاک شده؟ 

برای ازدواج موفق و عاقبت بخیری  همه جوونا دعا کنیم. این انرژی مثبت  برمیگرده تو زندگیت شک نکن🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاک شده

واقعا وای من مردم یعنی  تا پاکشون کنم   ی رمان تو ی جو   خیلی    بد  بود    اونجاهم  فقط برای اطلاع رسانی مشتری ها

برای ازدواج موفق و عاقبت بخیری  همه جوونا دعا کنیم. این انرژی مثبت  برمیگرده تو زندگیت شک نکن🌸
ای ناقلا  راستشو بگو چی فرستادی اشتباهی خودتو لو دادی!!😂

بخدا هیچی   ی رمان  بود منتها خیلی باز بود    اگ ببینن ابروم رفته ب کل

مدل پاک کردنش فرق داره ؛وقتی پاک میکردی باید تیک پاک شدن برای بقیه رو هم میزدی 

اخه تیک  نداره اصلا  فقط   میزنه میخاید  حذف کنید؟!!کاناله اخه منم ادمینشم

قبلش میپرسه که میخوای فقط واسه خودت پاک بشه یا واسه همه؟اگه نپرسیده ممکنه قبلش یکی دیده باشه و اینجو ...

هیچکس ندید  نصفیش لغو ارسال زدم  بقیه  رو پاک کردم  سریع یعنی دیدن؟؟