2777
2789
عنوان

شلی دهانه رحم

1905 بازدید | 25 پست

من هفته بیست وششم فهمیدم که دهانه رحمم از داخل بازه اما از بیرون بسته بود دو هفتس استراحت مطلقم وامپول وشیاف استفاده میکنم بنظرتون اینا می‌تونه باعث بهبودش بشه وسروقت زایمان کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ریسکی هستی. منم اینطور بودم سرکولاژ کردم. نباید پاشی اصلا. اصلااا ها. فقط برای دستشویی. با این اوصاف میمونه انشاا...

رک بهت گفتم که زحماتت هدر نره دور از جون

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

من سرويكسم ٢٦ بود با سنو واژينال با سنو شكمي ٣١  استراحت مطلق بودم و امپول ميزدم سر وقت زايمان كردم الان بچه ام دو ماهشه

ني ني سايت نيس كه مادر شوهر سايته 😑😑😑😦😦

بهش،میگن نارسایی دهانه رحم درضمن. به خودت استرس نده. شیاف بزن. امپول بتا هم بزن ریه ش برسه.

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
شما دهانه رحمت بسته بود

عكس از سنوت بده اجي من انقد تو اين ٦ماهي كه استراحت مطلق بودم از سرويكس خوندم ميخوام مطب بزنم😂

ني ني سايت نيس كه مادر شوهر سايته 😑😑😑😦😦