2777
2789
عنوان

صفحه تلوزیونمون رو زده شکسته

291 بازدید | 8 پست

دوستان  صفحه ال سی دی خونه بابام اینا ضربه خورده و شکسته .خواهرزادم با میله فلزی زده توش شکونده.آیا امکان هست بشه صفحشو تعمیر یا تعویض کرد؟کسی تجربه مشابهی نداشته؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مدل تلوزیونتون چی هست؟این اواخر اتفاق افتاد یا تو ارزونی؟

دختر منم چهار سال پیش قفل تو کیف بود چرخوند از دسش در رفت رفت خورد به تلویزیون ولی از بیرون هیچی نشون نمیداد منم خوشحال گفتم خدارو شکر نشکسته نگو از تو داغون شده بود روشن کردیم صفحه نصف شده بود بنده خدا بابام هیچی نگفت حتی با این شرایط هوای دخترم و داشت وقتی دعواش کردم بردیم واسه تعمیر گفتن نمی ارزه اندازه ی خود تلویزیون باید خرج کنید نوشو بگیرید بهتره اون موقع بابام ۲ و چهارصد خریده بود هزینه ی تعمیرشم میشد یک و هشتصد نهصد بیخیال تعمیر شدیم بابام یه نوشو یه مدت دیگه گرفت که اونم ماه پیش خراب شد بازم😖 الان تعمیرش سه تومن شده 

گفته بودم جان من وابسته ی لبخند "توست"♥️گر "تؤ" خوش باشی،منم ،غم را  به جانم میخرم...❤