2777
2789

دخترم سه ماه دیگه دوساله میشه شدیدابه پستونک وابستس الان حس میکنم فک بالاش اومده جلووقیافش تغییرکرده...کسی بوده این تجربه روداشته باشه؟میگن اگه زودپستونکوازش بگیرم خوب میشه ایاکسی تجربه داشته این موردو

اره من زیاد دیدم بچه ها ک طولانی میخورن پستونک یچیزی میشه بلاخره 

بعدم مشکل دندون دراوردن پیدا میکنن 

در اخر زیادی تو دهنش باشه حرف زدنشم بد میشه 

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متاسفانه دخترم خیلی شدیدوابستس

از اول نیاید عادت میدادی دختر من کوچیک بود در حد دو ماه بود یکم خورد بعدش نخورد منم ندادم تا عادت نکنه 

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦

نمیدونم والا،من خودم تا هفت سالگی پستونک میخوردم،نه دندونام نه فکم مشکل پیدا نکرده،تازه مامانم میگه دندونات سالم تر و قشنگتر از دوتا خواهرام هست

دختر قشنگم بهونه زندگی منو بابایی خوش اومدی ب زندگیمون،خدایا مواظب عشقم و دخترم باش

من تا 4سالگی پستونک خوردم سالم سالمم  

بچه های همسن خودمن اطرافم تا 3سال اینطورا خوردن کسی مشکلی نداره الان

به بچمم دارم میدم

ولی اگر میخوای بگیری سرشو ببر اون گردی پستونک کامل بریده بشه خودش میذاره دهنش میک بزنه دیگه نمیخوره

من دوستم برای بچش همین کارو کرد 

یکی دیگه از دوستامم رفتن بیرون پستونک بچش از دستش میوفته زمین بهش میگه این دیگه کثیف شده ببریم بندازیم دور نمیشه خوردش دیگه باهم میندازن دور دیگه هم پستونک نمیخوره

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
من تا 4سالگی پستونک خوردم سالم سالمم     بچه های همسن خودمن اطرافم تا 3سال اینطورا خوردن ...

خوش به حالتون واقعا..خداکنه دخترمنم مشکلی براش پیش نیاد..منم ازفرداسرپستونکومیبرم امیدوارم ازسرش بره

خوش به حالتون واقعا..خداکنه دخترمنم مشکلی براش پیش نیاد..منم ازفرداسرپستونکومیبرم امیدوارم ازسرش بره

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
خوش به حالت..شانس اوردی..والامن ازغصه فک دخترم نمیرم شانس اوردن

نگران نباش عزیزم،سعی کن ترکش بدی حتی اگه گریه کرد و بی قرار شد تحمل کن،با یه دکتر هم مشورت کن اگه نگران دندوناش هستی

دختر قشنگم بهونه زندگی منو بابایی خوش اومدی ب زندگیمون،خدایا مواظب عشقم و دخترم باش