2777
2789
عنوان

از این به بعد چجور رفتار کنم

199 بازدید | 16 پست

بچه ها من باردارم و استراحت مطلقم .برای سونو قلب نرفتم. من بعد شش سال باردار شدم و من و شوهرم خیلی خوشحالیم و به چیزای خوب فکر میکنیم

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

.امشب زن داداشم بهم گفت خب چرا نمیری سونو بدی اگه قلب نداشت بچت زود سقطش کنی .خیلی حالم بد شد از این حرف زدنش من حق دارم یا حساسم؟بحای دلداری این چه حرفیه .من هیچوقت تو زندگیشون دخالت ندارم و رفت و آمدی نداریم که بگم خواهر شوهر بدی هستم در کل اهل حرف در آوردن پشتش هم نیستم. واقعا دلم شکست و حقم نبود 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مثلا خواسته زیادی از نظر روحی ضربه نخوری ولی گند زده. شما سونو ندادی چجوری استراحتی؟؟

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
حساسی.حتما باید اینطوری بگن تا متوجه اشتباهت بشی!چقد ریلکسی که راحت میگی نرفتم سونو!عجیبه نه به اون ...

نه عزیزم شوهرم گفته صبر کن آخه تازه هفته هشتم 

عزیزم مثلا خواسته زیادی از نظر روحی ضربه نخوری ولی گند زده. شما سونو ندادی چجوری استراحتی؟؟

سونو اولیه دادم ساک بارداری لخته خون کنارش بود دکتر گفت استراحت کن تا سونو بعدی 

حساسی

من هیجوقت به سقط بچه فکر نمیکردم این امشب منو بع فکر انداخت حالم خراب شد 😔

سونو اولیه دادم ساک بارداری لخته خون کنارش بود دکتر گفت استراحت کن تا سونو بعدی 

اهان. لخته ها جذب میشن ۹۹ درصد موارد‌ اصلا نگران نباش‌ . میخوای یهو nt بری؟؟

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
خب پس چرا میگی نرفتم سونو!هفته ۸باید بری دیگ هنوز وقتت نشده بری که میگی نرفتم.

منم بهش گفتم زوده یه کم بگذره میرم