2777
2789

اگه عشق واقعی میخای اونم عشق مادر به فرزند ک اومم البته افراد خیلی کمی ندارن 

گفتم سلام خانوم بیخیاااال نگو فردا چی میشه دیگ بسه خااانوم نگو تکلیف دردا چی میشه  گذشت روزای بد روزای  بهترش اومدهرکی باهام بد بود سرش اومد  😉سوگند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره   من عاشق همسرم نیستم ولی چون اون ابراز علاقه میکنه بخاطر اینکه نزنم تو ذوقش یه طور جلوه میدم عاشقشم 

ادا عاشقی در میارم 

دوستش دارم عاشقش نیستم عشق یه چیز فراتره من به عشقم نرسیدم😪

اون که اره ولی من یه فکره دیگه داشتم راجع به زندگیم ولی اون نشد

دقیقا ادم قبل ازدواج رویای عشق عاشقی داره ولی وقتی تو زندگی قرار میگیره هیچییی عزیزم تنها نیسی خیلیا همینطورن یکیشون من

گفتم سلام خانوم بیخیاااال نگو فردا چی میشه دیگ بسه خااانوم نگو تکلیف دردا چی میشه  گذشت روزای بد روزای  بهترش اومدهرکی باهام بد بود سرش اومد  😉سوگند 

من معتقدم عشق میتونه بر همه چیز غالب بشه بنابراین این عشق واقعیه که تمام موانع و مشکلات رو از سر راه بر میداره و بنیان زندگی رو از اول میسازه اونایی که میگن زندگی عشق نیست و ازین جور حرفا درواقع هیچ وقت نتونستن عشق واقعی رو تجربه کنن

در دلم خواستن مرگ کسی نیست ولی کاش هرکس به تو دل بست بیاید خبرش♥️