2777
2789
عنوان

سوال فنی نینی سایتی

59 بازدید | 20 پست

۱-چطور نظرسنجی میذارید

۲-چطور تیکر میذارید

۳-چطور برای تاپیکتون لینک میذارید

۴- بعضی کاربرهارو که میزنی رو اسمشون نوشته دسترسی به اطلاعات این کاربر امکانپذیر نیست چطوری میشه؟

۵- چطور برای کاربری گزارش میزنید 

اگه کسه میدونه جواب هر کدوم رو بگه ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

5  سه نقطه پایین تاپیکشو میزنی یه آیتمی میاد گزارش تاپیک نامناسب اونو میزنی

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 

4 کاربر قطع دسترسی شده

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 

3 لینک هر صفحه ای که میخوای بذاری میری تو اون صفحه

بالا که ادرس صفحه رو نوشته میزنی روش آدرسو کپی میکنی

و بعد هرجا میخوای پیست میکنی 

ینی کاربریش ترکیده ؟

اره