سلام من پنج هفته باردار هستم ، امروز یکم پیاده روی داشتم قسمت پایین کمرم و روی ب ا س ن م درد میکنه انگار میخوام پریود بشم اون حالتی ، گاهی هم زیر دلم ملایم درد میکنه آیا طبیعیه ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دردای مث درد پریود طبیعیه ولی واسه پیاده روی و اینا حتما با دکترت مشورت کن شاید برات خوب نباشه.
دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸) دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕
دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸) دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕
نمیدونم بخاطر راه رفتن یا اگه خونه هم بودم همینطوری میشدم؟ انگار رون پاهام گرفته و پشتم درد میکنه لگ ...
نمیدونم بخاطر کدومشه ولی من تو سنای بارداری الان تو که بودم کشاله های رونم خیلی درد می گرفت راهم نمیرفتم شبا موقع خواب یه کوسن میذاشتم بین زانوهام دردش خیلی اروم میشد.