2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مستاجر باید بندازه  در حد یه دونه تو هال و دستشویی با صاحبخونه

اگه مستاجر قبلی خودش خریده میتونه با خودش ببره

مثل بقیه وسایلش

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

ببخشید استارترعزیزم که وسط تاپیکت اینومیگم بچه هاامروزعلی ضیامیگفت توی تهران پشت بوم رواجاره میدن ومستاجراونجاچادرمیزنه یاکانکس میزارن روپشت بوم وتوش زندگی میکنن ایااین واقعیت داره؟ازعصرکه اینوشنیدم دارم دیوونه میشم😔

ماراحوصله ی شرح حال نیست...
نه مستاجر باید بندازه  در حد یه دونه تو هال و دستشویی با صاحبخونه

مستاجر قبلی رفته همه رو سوزندن و اینا که هیچ خسارت نگرفنیم و اینا حالا جدیده اومده همه لامپ ها دستشویی حموم آشپزخونه دوتا مهتابی دوتا اتاق همه هالوژن ها رو خریده یه کارگرم آورده که لامپها رو وصل کرده...

این خونه رو من با داداششم شریکم ...

مستاحر جدیده دوست پدر دادشمه بهش مسگم تو رودروایسی داری من ندارم‌ چرا باید همه لامپهای مصرفی بیفته گردن من..۲۰میلیونم خونه رو کمتر بهش دادیم سر رفاقتش..‌حالا خونه رو براش رنگ کردیم همه چی درست کردیم..کابینت دور ظرفشویی عوض کردیم  ‌..اومده کل لامپها رو با حساب ما عوض کرده

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
اگه مستاجر قبلی خودش خریده میتونه با خودش ببره مثل بقیه وسایلش

اونکه مسلمه هر کسی چیزی میخره برا خودشه..

حرفم الان اینه مستاجر جدیده اومده یک میلیون لامپ خریده به حساب من این درسته

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
مستاجر قبلی رفته همه رو سوزندن و اینا که هیچ خسارت نگرفنیم و اینا حالا جدیده اومده همه لامپ ها دستشو ...

در حد رفع نیاز با صاحبخونه اس ولی هالوژن و تزیینی ربطی به شما نداره

اونکه مسلمه هر کسی چیزی میخره برا خودشه.. حرفم الان اینه مستاجر جدیده اومده یک میلیون لامپ خریده به ...

ابدا .اگر لامپ میخواست میگفت به شما.شما هم خونه رو در حد روشنایی معمولی تحویل می دادی