2777
2789
در مورد کاشت مژه چطور ؟ میتونم بکارم نماز هم بخونم؟ فکر کنم آب به پوست برسه نه؟

خب مژه چه جوری کاشته میشه مژه های مصنوعی روی مژه ی خودت گزاشته بشه نه نمیشه!بازم غسل و وضو نداره 

من همه این راه ها رو میخواستم برمو نا امید برگشتم این شد ک نچرال دارم ادامه میدم😆

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب مژه چه جوری کاشته میشه مژه های مصنوعی روی مژه ی خودت گزاشته بشه نه نمیشه!بازم غسل و وضو نداره&nbs ...

مرسی عزیزم که راهنماییم کردی ، بعضی از ارتباط ها بی دلیل نیست مصمم بود این هفته کاشت انجام بدم ولی با حرف شما نظرم برگشت چون نمازم برام خیلی خیلی مهمتره، مرسی 🙏🙏🙏

باسمک الله الکبیر العظیم الملک الحق المبین

دوست عزيزم

منظورم شما نيستيد ولي در عجبم از كسايي كه ميان پست ميزنن كه نماز و غسل با ناخن كاشته درسته.هم خدا رو  ميخوان هم خرمارو.عزيزاي من اگه به نماز و غسل معتقد نيستي كه هيچي، طرف صحبتم نيستي، اما اگه معتقدي ديگه شتر سواري دولا دولا نميشه. خداوند مهربون اييييينهمه نعمت به ما داده بعد ما حاضر نيستيم از يه خواهش دلمون بگذريم و بي خيال اين چيزا بشيم هي توجيه ميكنيم دليل الكي مياريم. شمايي كه ناخن ميكاري ديگه حق نداري وارد مسجد بشي حق نداري وارد حريم الهي بشي چون از خواسته دلت بخاطر خدا نگذشتي.

دوست عزيزم منظورم شما نيستيد ولي در عجبم از كسايي كه ميان پست ميزنن كه نماز و غسل با ناخن كاشته درس ...

این حرف رو هم دیگه که نزن شما تعیین نمیکنی اون بنده خداها وارد مسجد بشن یا نه 

خدا فقط مال شما نیست حق هم نداری از کسی که ناخن میکاره بگیریش لطفا کاری نکن ملت از اسلام منزجر بشن با قانون گذاری هات 

باسمک الله الکبیر العظیم الملک الحق المبین