دکتر خوبی که نه عاااالیه. ولی فکر نمیکردم منشیش انقدر رد داده باشه. بعضی روزا خیلی داغونه بعضی روزا میشه تحملش کرد. احتمالا دیروز روز خیلی بدش بود! نمیدونم چرا دکتر به این خوبی منشیشو عوض نمیکنه😑
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اتفاقا گفت مریض خودشم باشی اورژانسی نمیشه بری چه برسه که از بیرون اومدی من۹هفته دو روز بودم که جنین ...
چه دروغا! حالا اگه آشنای خودش بود فرستاده بود تو! تمام معطلی هر بار ما تو مطب بخاطر موارد اورژانسیه که تا اومدن میرن تو... شده ۴ _۵ ساعت منتظر بمونیم نوبتمون بشه
من میخواستم برم پیششون ولی ی کم شرایطم خاصه چون من با ای وی اف باردار شدم سخته برام به هر دکتری اعتم ...
یه ماما کمکشونه فشار و وزن و پیدا کردن صدای قلب جنین و انجام میده. نهایتا خودش شکمو چک میکنه. نه، تنها ویزیت نمیکنه شاید دو نفر همزمان اما برات با آرانش وقت میذاره و نفر بعدی در حال معاینه شدن توسط مامائه. خیلی شلوغه اما اگه بری مطبش نظمش بیشتره و اتاقش خیلی بزرگه قسمت سونو گرافی و معاینه داخلی هم یه سمت دیگه اس که اصلا دید نداره...خیلی وسواس و دقیقه. متاسفانه فقططط تو کسری و با تیم خودش کار میکنه ولی خوبیش اینه بلوک ماماییش هر ساعت از شبانه روز پذیرای مریضای دکتر هستن هیچ هزینه ای هم بابت معاینه و ویزیت تو بلوک مامایی بیمارستان دریافت نمیکنن کافیه بگی مریض زنوزی هستی و بری بالا تا خودشون باهاش تماس بگیرن شرح حالتو بهشون بگن و کارای لازم رو انجام بدن.