2777
2789
عنوان

سلام دوستان کسی تو کرج دکتر خوب زنان و زایمان میشناسه

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 40 پست

ولی میخوام برم تحت نظرش باشم فکر کنم دکتر خوبی باشه

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...

دکتر خوبی که نه عاااالیه. ولی فکر نمیکردم منشیش انقدر رد داده باشه. بعضی روزا خیلی داغونه بعضی روزا میشه تحملش کرد. احتمالا دیروز روز خیلی بدش بود! نمیدونم چرا دکتر به این خوبی منشیشو عوض نمیکنه😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا گفت مریض خودشم باشی اورژانسی نمیشه بری چه برسه که از بیرون اومدی من۹هفته دو روز بودم که جنین ...

چه دروغا! حالا اگه آشنای خودش بود فرستاده بود تو! تمام معطلی هر بار ما تو مطب بخاطر موارد اورژانسیه که تا اومدن میرن تو... شده ۴ _۵ ساعت منتظر بمونیم نوبتمون بشه

امیدوارم این بحرانو بگذرونی به سلامت و یه بارداری بی خطر و سالم رو تجربه کنی و این روزا رو یادت بره. ...

ممنون مهربونم میرم پیش همین دکتر تا منم نی نی دار بشم بعد تا عمر دارم دعات میکنم و هیچوقت وکمکت یادم نمیره❤😍😘

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
ممنون مهربونم میرم پیش همین دکتر تا منم نی نی دار بشم بعد تا عمر دارم دعات میکنم و هیچوقت وکمکت یادم ...

منکه نتونستم کاری بکنم برات. خیلی ناراحت شدم که دیروز اونجوری شد و منشیه نذاشت دکترو ببینی... انشالله که به زودی نتیجه دلخواهتو بگیری

منکه نتونستم کاری بکنم برات. خیلی ناراحت شدم که دیروز اونجوری شد و منشیه نذاشت دکترو ببینی... انشالل ...

از ته دلت دعام کن ممنون بابت همه چی❤❤

سلام. بله دومین بارداریمه و میرم پیششون. من راضیم هم مهربونه هم کاربلد و دقیق

من میخواستم برم پیششون ولی ی کم شرایطم خاصه چون من با ای وی اف باردار شدم سخته برام به هر دکتری اعتماد کنم 

خودشون معیناتو انجام میدن یا ماما؟مریضارو تنها ویزیت میکنن یا چند نفر با هم؟فقط تو بیمارستان کسری هستن؟شرمنده خیلی سوال میپرسم

خدا جونم شکرت...
من میخواستم برم پیششون ولی ی کم شرایطم خاصه چون من با ای وی اف باردار شدم سخته برام به هر دکتری اعتم ...

یه ماما کمکشونه فشار و وزن و پیدا کردن صدای قلب جنین و انجام میده. نهایتا خودش شکمو چک میکنه. نه، تنها ویزیت نمیکنه شاید دو نفر همزمان اما برات با آرانش وقت میذاره و نفر بعدی در حال معاینه شدن توسط مامائه. خیلی شلوغه اما اگه بری مطبش نظمش بیشتره و اتاقش خیلی بزرگه قسمت سونو گرافی و معاینه داخلی هم یه سمت دیگه اس که اصلا دید نداره...خیلی وسواس و دقیقه. متاسفانه فقططط تو کسری و با تیم خودش کار میکنه ولی خوبیش اینه بلوک ماماییش هر ساعت از شبانه روز پذیرای مریضای دکتر هستن هیچ هزینه ای هم بابت معاینه و ویزیت تو بلوک مامایی بیمارستان دریافت نمیکنن کافیه بگی مریض زنوزی هستی و بری بالا تا خودشون باهاش تماس بگیرن شرح حالتو بهشون بگن و کارای لازم رو انجام بدن.