2777
2789
عنوان

بچه ی برادرشوهر

408 بازدید | 25 پست

خیلی دارم اذییت میشه یه هفته دیگه میرم توی۸ماه اومدم تو شهر خودمون واسه زایمان خونه مادرشوهرمم تا زایمانم،جاریم داره طلاق میگیره بچشم یکسالشه پیش برادرشوهرمه،کلا بچه رو میزارن پیش من و میرن بیرون بااینکه وتسش پرستار گرفتت از وقتی من اومدم نمیبرنش،صبح من وبیدار میکنن میگن بیا پیشش ما میخوایم بریم😭😭😭منم روم نمیشه چیزی بگم

🔱Only god🔱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه یه ساله😢

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

وای طفلک یک سالشه پدر مادرش دارن طلاق میگیرن اونام میذارنش پیش شما که پا به ماهی و میرن  

چه بیرحمن

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
وای طفلک یک سالشه پدر مادرش دارن طلاق میگیرن اونام میذارنش پیش شما که پا به ماهی و میرن     ...

من خود یچه رو خیلی دوست دارم ودلم میسوزه اما واقعا صبحا که بیدارم میکنن از سردرد میمیرم،بچه ی آرومی هم نیست کلاااا شیطونی میکنه نمیتونم پیشش بشینم روزمین

🔱Only god🔱
چرا طلاق میگیرن اخه مشکل چیه

کلا مشکل داشتن خیلی از اول

باهم سرد بودن

برادر شوهرم دست به زن داشت اونم زبون دراز بود اما خدایی کلا مشکل از برادر شوهرم بود چون اون زن خوبی بود واسه زندگی

🔱Only god🔱
چرا روت نمیشه،بهشون بفهمون ک سختته،تو ماه هشت بارداری ازت توقع نداشته باشن

حرف حالیشون نمیشه و بیش از حد با من بدن،شوهرم هی بهشون چندبار گفت ببرینش پیش پرستار اونا چشم شوهرم و که دیر میبینن همین جوری میزارنش

🔱Only god🔱
کار هر دو اشتباهه. هم شما که رفتی خونه اونا موندی. هم اونا که روی مهمون پا به ماه برای نگهداری بچه ح ...

من گه اگه شرایطش و داشتم عمرا نمیومدم،مادرم که چون از بابام جدا شده ارتباطی نداریم مجبورپ وایسم اونجا😪

🔱Only god🔱