خیلی دارم اذییت میشه یه هفته دیگه میرم توی۸ماه اومدم تو شهر خودمون واسه زایمان خونه مادرشوهرمم تا زایمانم،جاریم داره طلاق میگیره بچشم یکسالشه پیش برادرشوهرمه،کلا بچه رو میزارن پیش من و میرن بیرون بااینکه وتسش پرستار گرفتت از وقتی من اومدم نمیبرنش،صبح من وبیدار میکنن میگن بیا پیشش ما میخوایم بریم😭😭😭منم روم نمیشه چیزی بگم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
وای طفلک یک سالشه پدر مادرش دارن طلاق میگیرن اونام میذارنش پیش شما که پا به ماهی و میرن ...
من خود یچه رو خیلی دوست دارم ودلم میسوزه اما واقعا صبحا که بیدارم میکنن از سردرد میمیرم،بچه ی آرومی هم نیست کلاااا شیطونی میکنه نمیتونم پیشش بشینم روزمین