طلاخانومی۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/03 تعداد پست: 257 عنوان خانومای اصفهانی اینایی ک دکترشون فرزانه عالیدوسته نوبت دهیش چ شکلیه لطفا شماره مطبش روبهم بدید 78 بازدید | 15 پست من هرچی ب شماره ۳۲۶۶۶۷۵۰زنگ میزنم جواب نمیدن لطفا اگه مریضشون بودین یاهستین بیاین به منم اطلاع بدین ممنون واسه کشتی های بی حرکت ، موج ها🌊 تصمیم میگیرن❕ پس جهت زندگیت روخودت تعیین کن🌬 1398/04/26 | 17:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
طلاخانومی۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/03 تعداد پست: 257 نمیدونم اسمشو شنیدم ولی نرفتم پیشش شما دکترتون کیه عزیزم واسه کشتی های بی حرکت ، موج ها🌊 تصمیم میگیرن❕ پس جهت زندگیت روخودت تعیین کن🌬
مامانمممم عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 3828 دکتر منه شنبه و سه شنبه ها هست فقط این موقع بزنگ، ماه چندی!؟ خدایا بابت هدیه ای که دادی شکرت،خودت مواظب هرسه تامون باش
طلاخانومی۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/03 تعداد پست: 257 دکتر منه شنبه و سه شنبه ها هست فقط این موقع بزنگ، ماه چندی!؟ هرچی زنگ میزنم جواب نمیدنشمابه چ شماره ای زنگ میزنین واسه کشتی های بی حرکت ، موج ها🌊 تصمیم میگیرن❕ پس جهت زندگیت روخودت تعیین کن🌬
طلاخانومی۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/03 تعداد پست: 257 دکتر منه شنبه و سه شنبه ها هست فقط این موقع بزنگ، ماه چندی!؟ ماه اول تازه فهمیدمدکترخوبی هست واسه کشتی های بی حرکت ، موج ها🌊 تصمیم میگیرن❕ پس جهت زندگیت روخودت تعیین کن🌬
مامانمممم عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 3828 ب همین البته من دیگه نمیزنگم وقتی میرم پیشش روی کارتکسم جلسه بعدیو میزنه،کی بیام خدایا بابت هدیه ای که دادی شکرت،خودت مواظب هرسه تامون باش
مامانمممم عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 3828 س شنبه ها صبح و شنبه ها بعدازظهر خدایا بابت هدیه ای که دادی شکرت،خودت مواظب هرسه تامون باش
مامانمممم عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 3828 ماه اول تازه فهمیدم دکترخوبی هست آره خوبه منم تعریفشو شنیدم دکتز باید به دلت بشینه من میخاستم برم عسگریه توی دکترای عسگریه این بهترینه البته همینجوری ام خیلی تعریفشو شنیدم خدایا بابت هدیه ای که دادی شکرت،خودت مواظب هرسه تامون باش
طلاخانومی۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/03 تعداد پست: 257 ب همین البته من دیگه نمیزنگم وقتی میرم پیشش روی کارتکسم جلسه بعدیو میزنه،کی بیام منکه ازدیروز تاحالا دارم زنگ میزنم ولی کسی جواب نمیده واسه کشتی های بی حرکت ، موج ها🌊 تصمیم میگیرن❕ پس جهت زندگیت روخودت تعیین کن🌬
مامانمممم عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 3828 منکه ازدیروز تاحالا دارم زنگ میزنم ولی کسی جواب نمیده نمیدونم دیگه خدایا بابت هدیه ای که دادی شکرت،خودت مواظب هرسه تامون باش
طلاخانومی۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/03 تعداد پست: 257 س شنبه ها صبح و شنبه ها بعدازظهر فقط همین دوروز درهفته میشینه؟ واسه کشتی های بی حرکت ، موج ها🌊 تصمیم میگیرن❕ پس جهت زندگیت روخودت تعیین کن🌬
مامانمممم عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 3828 فقط همین دوروز درهفته میشینه؟ بله خدایا بابت هدیه ای که دادی شکرت،خودت مواظب هرسه تامون باش
طلاخانومی۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/03 تعداد پست: 257 آره خوبه منم تعریفشو شنیدم دکتز باید به دلت بشینه من میخاستم برم عسگریه توی دکترای عسگریه این بهترین ... اره منم بیمارستان عسگریه میخوام برم وتعریف ایشونوهم خیلی شنیدم واسه کشتی های بی حرکت ، موج ها🌊 تصمیم میگیرن❕ پس جهت زندگیت روخودت تعیین کن🌬