2777
2789

ببخشيد شما چند وقته تروويتال ميدين،راضي هستين از وزن گيري ني ني?

من بيست روزه شروع کردم،دخترم وزن نمي گيره،البته مشکلات ديگه اي هم داره رفلاکس و شبر نخوردن و اينا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشيد شما چند وقته تروويتال ميدين،راضي هستين از وزن گيري ني ني? من بيست روزه شروع کردم،دخترم وزن ن ...

تقریبا ی هفتس شروع کردم  حس میکنم این بهتره 

قبلا ببلاک میدادم

سیمیلاک هم خوبه

ببخشيد شما چند وقته تروويتال ميدين،راضي هستين از وزن گيري ني ني? من بيست روزه شروع کردم،دخترم وزن ن ...

پسر منم خیلی خوب و زیاد شیر نمیخوره ولی رفلاکس نداره 

پسر منم خیلی خوب و زیاد شیر نمیخوره ولی رفلاکس نداره 

دختر من پنج ماهشه،الان روزي سه بار هر دفعه هشتاد تا مي خوره،اونم به چه داستاني

واقعا نگرانم دارم ديوونه مي شم،همش دلم مي خواد گريه کنم از دستش

دختر من پنج ماهشه،الان روزي سه بار هر دفعه هشتاد تا مي خوره،اونم به چه داستاني واقعا نگرانم دارم دي ...

ببرش دکتر بهش دارو میده بهتر میشه البته پسر منم ماه قبل اینطوری بود الان ی ذره بهتره شده در کل فکر کنم اینا جز بچه های کم اشتها هستن شانس ماست دیگه

دختر من پنج ماهشه،الان روزي سه بار هر دفعه هشتاد تا مي خوره،اونم به چه داستاني واقعا نگرانم دارم دي ...

پسر من دیروز 4 ماهش تموم شد

چه ماهی به دنیا اومده نی نیت؟

بردمش،دارو هم داده اما تاثير نداره،غذايکمکي رو گفته براش شروع کنم،اما خب اونم نمي خوره ديگه روزي دو سه تا قاشق فرني نصفشم بالا مياره

اسفند دنيا اومده،ان شاالله خدا براتون نگهش داره

پسر منم اسفندیه 25 سلامت باشه همچنین چند اسفند؟

پس چرا مي گين چهار ماهش تموم شده?

دختر من هشت اسفنده!

هشت مرداد چهارو تموم ميکنه ميره تو پنج،ني ني شما هم بيست و پنج مرداد چهارو تموم ميکنه مي ره تو پنج?

هان?

درستمي گم ديگه،نه?!