fateme.d.98 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/13 تعداد پست: 3080 عنوان برای جلوگیری از عرق صورت راهی هست؟ 1157 بازدید | 11 پست سلام دوستانمن بعد زایمان صورتم خیلی عرق میکنه زمستون و تابستونم نداره.براهمین آرایشم خیلز زود خراب میشهراهی یا کرمی چیزی سراغ دارین ک جلوی عرق صورت رو بگیرمآخه میخوام برم عروسی و آرایشم زود خراب میشه وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤ 1398/04/26 | 16:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehraban69 عضویت: 1397/08/02 تعداد پست: 1370 وای منم خیلی صورتم عرق میکنه انگاری ی پارچ آب خالی کردن تو صورتم😐 کاربریم برگشت😎
mahlaqa عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 3897 پرایمر بزن ارایشت بهم نریزه هوا یه جوریه که موقع خواب هی باید بچرخیم که ته نگیریم 😟😛😶
fateme.d.98 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/13 تعداد پست: 3080 پرایمر بزن ارایشت بهم نریزه پرایمر میزنم عزیزمولی باز عرق ک میکنم کرم میماسه رو صورتم وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
mahlaqa عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 3897 پرایمر میزنم عزیزم ولی باز عرق ک میکنم کرم میماسه رو صورتم بهترین راه اینه ی کرم سبک بزنیالان تابستونم هست سنگین باشه پوستو خراب میکنهاگه میتونی کلا نزن هوا یه جوریه که موقع خواب هی باید بچرخیم که ته نگیریم 😟😛😶
mehraban69 عضویت: 1397/08/02 تعداد پست: 1370 بهترین راه اینه ی کرم سبک بزنی الان تابستونم هست سنگین باشه پوستو خراب میکنه اگه میتونی کلا نزن نمیشه هیچی نزد.ی ضد آفتاب کرمی بزن کاربریم برگشت😎
fateme.d.98 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/13 تعداد پست: 3080 بهترین راه اینه ی کرم سبک بزنی الان تابستونم هست سنگین باشه پوستو خراب میکنه اگه میتونی کلا نزن برا روزانه ضد آفتاب میزنممنظورم برا عروسیهچند روز دیگ عروسی خواهر شوهرمهنمیخوام آرایشم خراب شه وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
mahlaqa عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 3897 نمیشه هیچی نزد.ی ضد آفتاب کرمی بزن ضدافتابو ک همیشه باید زد هوا یه جوریه که موقع خواب هی باید بچرخیم که ته نگیریم 😟😛😶
mahlaqa عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 3897 برا روزانه ضد آفتاب میزنم منظورم برا عروسیه چند روز دیگ عروسی خواهر شوهرمه نمیخوام آرایشم خراب شه کرم پودر مخصوص پوست چرب بخر ک مات باشه مثل میبلین هوا یه جوریه که موقع خواب هی باید بچرخیم که ته نگیریم 😟😛😶
fateme.d.98 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/13 تعداد پست: 3080 نمیشه هیچی نزد.ی ضد آفتاب کرمی بزن ضد آفتاب میزنم عزیزم وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
fateme.d.98 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/13 تعداد پست: 3080 کرم پودر مخصوص پوست چرب بخر ک مات باشه مثل میبلین پرایمر،کرم پودر و پودر فیکس و همه لوازم آرایشم برا پوست چربهولی روی عرق صورت تاثیری نداره ک اینا هرکار میکنم باز زیاد عرق میکنه صورتم☹ وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
mahlaqa عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 3897 پرایمر،کرم پودر و پودر فیکس و همه لوازم آرایشم برا پوست چربه ولی روی عرق صورت تاثیری نداره ک اینا&n ... بخاطر گرماس عادیهتو سالن خنکه حتما هوا یه جوریه که موقع خواب هی باید بچرخیم که ته نگیریم 😟😛😶