بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
میکرونیدلینگ انجام بده سه جلسه خیلی کمک کننده است سه ماهی یکبار انجام بده هم چاله ها رو هم چروک های ریز رو میگیرهولی سه تا 5 روز نمی تونی جایی بری صورتت زخم داره
اره دوبار دکتر برام انجام داده راصی هستم من زیر چشمم هم انجام دادم ، زخم و کبودی بدی داره پوست روی صورتت کامل جدا میشه پوست زیری جایگزین میشه حالا با توجه به گودی جای جوش ها عمق سوزن دستگاه رو بیشتر می کنه. درد نداره ولی مراقبت بعدش مهمه، بجاش پوستت خیلی خوشگل میشه حتی اگه همه گودی ها برای بار اول نره
نه یه پن سر دستگاه هست 10 تایی سوزن توشه این سره شخصی هست. اونو میکشه روی پوست سوزنها پوست رو سوراخ سوراخ می کنن پوست مجبور به ترمیم خود و تولید کلاژن میشه، یه جوری تمام صورت زخم میشه ولی 48 ساعت بعد این پوست می ریزه پوست زیرین که سالمه جایگزین میشه تا یه هفته پوست قرمزه مثل پوست نوزاد به مرور طبیعی میشه ولی باید مراقب پوست جدید باشی اسیب نبینه دیگه
لوسیون شستشوی صورت هربکس بگیر بزن با یک کرم ترمیم کاملا شاید خوب نکنه ولی خیلی بهتر میشه من کمی جای جوش داشتم خیلی جوش داشتم و اگر جلوش نمی گرفتم شاید خیلی بدتر میشدم ولی این لوسیون بی نظیره قیمتی هم نداره ارزونه من که خیلی خوشم اومده