2777
2789
عنوان

ورزشکارا مربی ورزشا ورزش دوستا

92 بازدید | 14 پست

سلام من وزنم 64 قدم 160هست یکم پهلو و شکم دارم دو تا بارداری و شیردهی پشت سرهم داشتم و زیاد چاق و لاغر شدم احساس میکنم بدنم شل شده به نظرتون من چه ورزشی برم ؟رشته خاصی  برم؟یا همینجوری برم سالن با دستگاه ها کارکنم؟دیسک کمر خفیف هم دارم قبلنا هم یوگا کار میکردم

راز دل را نتوانم به کسی بگشایم/که در این دیر مغان راز نگهداری نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=97570673]هنوزم ادامه میدی ؟میگن اگه ی مدت ورزش نکنی سریع چاق میش.میدونی ورزش و نباید ترک کرد حتی شده برا سلامتی اگه تونستی برو باشگاه برنامه بگیر و تمرین کن اگه نتو نستی بعد یه مدت تو خونه ورزش کن.

فقط  بدنسازی به نظرم اون فرم و جوابی که میخواد ادم میگیره  چون کل عضلاتت رو درگیر میکنه ولی اگه تازه کاری مربی بگیر حتماا که اصولی بهت یاد بده و اینکه من خوودم تو خونه تمرین میکنم البته شوهرم برناممو میده وولی  توام میتونی حتی تو خونه تمرین کنی هیچ بهوونه ای واسه ورزش نکردن نیست چون خودمم بچه کوچیک دارم 

زندگی کوتاه تر از اونه که بخوای خودتو ندید بگیری..😜
فقط  بدنسازی به نظرم اون فرم و جوابی که میخواد ادم میگیره  چون کل عضلاتت رو درگیر میکنه ول ...

تو خونه ورزش میکنم در حد گرم کردن و ی سری تمرینات یوگا که بلدم اما کافی نیست

تو خونه ورزش میکنم در حد گرم کردن و ی سری تمرینات یوگا که بلدم اما کافی نیست

این  تمریناتی که میگی گرم و سرد کردن بدنه بیشتر وااسه قبل  وورزش وو بعد از ورزش هست حالا خوبه پس کلا بدنت خیلی خشک نیست راحتتر میتونی بری بدنسازی

خیلی شل و ول شدم باس ن م که انگار اویزون شده اصلا بدنمو دوست ندارم 

خب ددیگه بدنسازی خیلی  سفت میکنه بدنو بااسنو که دیگه نگو خیلی خوش فرم میکنه چند هفته که تمرین  کنی  خودت متوجه میشی داری  عوض میشی

خب ددیگه بدنسازی خیلی  سفت میکنه بدنو بااسنو که دیگه نگو خیلی خوش فرم میکنه چند هفته که تمرین&n ...

ممنون عزیزم که وقت گزاشتی

ول نمیکنم اگه وروجکام بزارن

من یه وروجک دارم که تا ورزشو ش وع میکنم میاد جلو شروع میکنه اویزون شدن و خندیدن با اعمال شاقه انجام میدم😑😂

من یه وروجک دارم که تا ورزشو ش وع میکنم میاد جلو شروع میکنه اویزون شدن و خندیدن با اعمال شاقه انجام ...

😍😍😍