2777
2789
عنوان

کیا نامزدشون مذهبیه و دوسشون داره؟

177 بازدید | 14 پست

میتونید بگید از کجا بفهمم پسر عمم که مذهبیه دوسم داده یا نه؟اخه خدا بخواد قراره با هم ازدواج کنیم

کاش زندگی از آخر به اول بود                           👈پیر به دنیا می آمدیم....                               👈آنگاه در اثر رخداد یک عشق جوان میشدیم...  👈و بعد نیمه شب تاریک با نوازش های مادر آرام میمردیم....                                              ولی بازم خدارو شکر...😅

من .البته نامزد نیستیم

عزیزم اینکه من زود ازدواج کردم دلیل بر این نیست که تو بهم توهین کنی و بگی امل و بدبخت و بیچاره ام ..من بعد از ازدواجمم پیشرفت کردم میتونی این رو تو گرفتن لیسانس قرانیم و یک سال جهشی خوندن و تحصیل در رشته روانشناسی من ببینی .پس خواهش میکنم نه دلمو بشکن نه توهین کن دوست عزیز.تاپیک قانون جذب ب

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من .البته نامزد نیستیم

میشه بگی من از کجا بدونم دوسم داره یا نه؟رفتاراشو تو دوره نامزدی میتونی بگی؟

کاش زندگی از آخر به اول بود                           👈پیر به دنیا می آمدیم....                               👈آنگاه در اثر رخداد یک عشق جوان میشدیم...  👈و بعد نیمه شب تاریک با نوازش های مادر آرام میمردیم....                                              ولی بازم خدارو شکر...😅

خب مشخصه دیگه

ابراز علاقه میکنه  

هم تو تنهایی هم جمع بهت احترام میزاره 

کاری بخواد انجام بده باهات مشورت میکنه 

برات خوب خرج میکنه 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

دوست داشتن ربطی به مذهبی بودن یا نبودن نداره

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
میشه بگی من از کجا بدونم دوسم داره یا نه؟رفتاراشو تو دوره نامزدی میتونی بگی؟

خب تو نامزدی میرفتیم بیرون‌حواسش بهم بود وقتی میخواستیم از خیابون رد شیم دستشو مینداخت دور کتفم خیلی دوست داشتم این کارشو .بعد میرفتیم بیرون میومد موهامو مرتب میکرد موهامو شونه میزد ‌بغل واینا دیگه .نامزدیه دیگع!

عزیزم اینکه من زود ازدواج کردم دلیل بر این نیست که تو بهم توهین کنی و بگی امل و بدبخت و بیچاره ام ..من بعد از ازدواجمم پیشرفت کردم میتونی این رو تو گرفتن لیسانس قرانیم و یک سال جهشی خوندن و تحصیل در رشته روانشناسی من ببینی .پس خواهش میکنم نه دلمو بشکن نه توهین کن دوست عزیز.تاپیک قانون جذب ب
اگه دوستت نداره پس چرا میخواد بگیرتت؟؟

یبار گریه کردم خواهرش اس داد بهش

اونم گفت من براش بگو من خیلی دوسش دارم ناراحت نباشه و...

خب تو نامزدی میرفتیم بیرون‌حواسش بهم بود وقتی میخواستیم از خیابون رد شیم دستشو مینداخت دور کتفم خیلی ...

خب الان ما نامزد نیستیم

نمیدونی از کجا بفهمم واقعا دوسم داره؟؟😭

خب الان ما نامزد نیستیم نمیدونی از کجا بفهمم واقعا دوسم داره؟؟😭

نه والا 

خوب پس دوستت داره یعنی گریه کردی که دوستت داره یا نه؟😂

به گمونم که دلم براش تنگ بود

تابستون پارسال درکل سخت بود زیاد گریه کردم براش😢😢😢😢