راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
روز18هستم ولی پلی کیستیکم .دوره هام اکثرا28روزست. آخه میگن چون پلی کیستیک هستی تخمک گذاری شایدآخرای ...
روزای قبل تخمک گذاری وبعدش اینجوری میشه و توروز تخمک گذاری کاملا پررنگ میشه
قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم
سلام ـ هنوز موقعش نشده یا از موعدش رد شده ـ منم این ماه میخوام اقدام کنم با کیت ـ احساس میکنم خیلی دقت میخوا 😢
هر موقع خواستین از لفظ "دهاتی" برای تحقیر كسى استفاده کنین بايد بدونید دهاتی یعنی: تنوع لباس و رنگ و موسیقی شاد، یعنی تنوع زیبای لهجه ها، یعنی میراث فرهنگی، يعنى تمدن اصيل و پا برجا...😌😌😒😒تویی ک بی احترامی میکنی با این کلمه بدون ک معنیش چیه خدارو چ دیدی شاید داشتی از طرف با این کلمه تعریف میکردی کوته فکر.... در عجبم از زنان!كه از خداى به اين بزرگى فقط يك شوهر ميخواهند،و از شوهر به اين درماندگى همه دنيا را...👤 شكسپير
من خودم تنبلی داشتم میرفتم سونو فولیم کاملا بالغ بود ۲۳مثلا بود ولی کیتم اصلا رنگ نداشت درضمن کسی هم ...
واقعاً ممنون از راهنماییت .والابعضیامیگن کیت خیلی مناسبه برای پلی کیستیک منم گفتم ضررنداره .استفاده کنم .سونونرفتم چون دکترم بهم داروداذتا3ماه استفاده کنم اگه نشدم برم مجددمطب.البته این ماه نمیدونم برای داروهاهست تخمدونام خیلی تیرمیکشه
شماهم تخمدوناتون تیرمیکشه دارومصرف میکردین.الان نی نی دارییانه هنوزاقدامی
اره عزیزم تیر میکشید الان دوتا بچه دارم 😊
حتما سونو برو روز ۱۲سیکلت نذار سه ماه بعد از مصرف دارو برو اگه این ماه خبری نشد ماه بعد دارو استفاده کن برو روز۱۲سیکلت نتیجه اشو ببین دکترتم عوض کن بدرد نمیخوره