2777
2789
عنوان

درد پریودی خفیف اوله هفته ی ۲۴

476 بازدید | 14 پست

سلام صبح بخیر،از دیشب درد پریودی اومده سراغم البته خفیفه نمیدونم چیکار کنم میترسم☹تو سونو هم همه چیم خوبه،سرویکسمم ۴۰ بود،حدودا هر دوساعت یا سه ساعت یه بار اینجوریه!!گاهیم سمت چپ زیر شکمم تیر میکشه چیکار کنم مامانا؟خطرناکه؟شما اینجوری نبودین؟؟

💓من به ارزوهام قوله رسیدن دادم💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره الان باید روز ۴پریود میشدم

میتونه از اونم باشه 

اگه ادامه دار شد حتما به دکترت بگو تا قرص ایزوپرین بده و شیاف 

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
اره باردارم قبل بارداری الان باید پریود میبودم دوستمون گفت شاید به خاطر اونه

نه گلم. کاری به اون نداره. بری دکتر بهت شیاف میده و قرص ایزوپرین. هم از زایمان زودرس جلوگیری میکنه و هم دردت رو کمتر میکنه. من دارم مصرف میکنم

عزیزم من شیاف استفاده میکنم ولی بازم درد پریودی دارم چیکار کنم؟

دکتر من میگفت دوز استفاده رو بیشتر کنین . یعنی به جای روزی یکی روزی 2تا بزنین ولی من همون روزی یکی زدم. درد هم داشتم. تنها حسنی که داشت این بود که از زایمان زودرس جلوگیری کرد.ایزوپرین هم برا درد میدن

نه گلم. کاری به اون نداره. بری دکتر بهت شیاف میده و قرص ایزوپرین. هم از زایمان زودرس جلوگیری میکنه و ...

شیاف میزاشتم این ماه قطع کردم اینجوری شدم😣😣

💓من به ارزوهام قوله رسیدن دادم💓
شیاف میزاشتم این ماه قطع کردم اینجوری شدم😣😣

قطع نکن. شیاف رو میگن تا اخر بارداری باید ادامه داد. بعضی دکترا ماه 6 قطعش میکنن ولی در عوض قرص جایگزینش میکنن. بخاطر همون درد سراغت اومده. حتما به دکترت بگو