سلام بچه ها،دختر عموم ب تازگی عقد کرده و خانواده شوهرش رسم دارن ک عروس حتما النگو بپوشه (اگه نپوشه فامیلاشون میگن نداشته و براش نگرفته)😐حالا دختر عموم و داماد رفتن النگو خریدن الان ک اومده خونه پشیمونه میگه حیف پولم ،اینا رو دوسشون ندارم کاش ی طرح بهتر بر میداشتم ،بنظرتون ظریفتر بهتر نیس؟یا اینکه همینا قشنگه؟،میگه بنظرتون عوضشون کنم ؟؟؟البته فقط با النگو ن دستبند اخه باید النگو بپوشه،،،،منم گفتم اینجا براش بپرسم شاید نظر بهتری داشتین
آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
کاشتِناخنهایِمصنوعی ،نشانهزیبایی و جمال نیستند...بلکه آنها از عدم طهارت وعدمنظافتِ صاحبشانخبرمیدهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود
آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
میشه برای نی نی دار شدن منم ی صلوات بفرستین؟؟؟هر کی فرستاد بگه من براش دوتا بفرستم😘😘😘ساعت زندگیتو روی آدمای بی ارزش کوک نکن...یا عقب میمونی یا خواب میمونی
عزیزم مگه عروس چند سالشه اینارو گرفتن براش؟اینارو معمولا سن بالاها میندازه
24😧
بیچاره خودشم حرص میخوره تو این گرونی چرا بجای النگو نباید ی نیم ست بر داره😁
اره ظریف باشه سفیدم داشته باشه ملوس باشه دیروز یکی عکس النگوگزاشته بود اون خیلی قشنگ بود
آهااا ،پس ظریف خوبه