2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین راجع ب النگوهای عروس نظر بدین📷📷

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 69 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و اینکه برای دستش بزرگن انگار

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

قشنگه مبارکه 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

جدا از ظریفی یا کلفتی انگار به دستشم بزرگه

اره لاغره

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳

وای من کلا از النگو بدم میاد حالا هر مدلش 

مامانمم مینداخت بهش میگفتم دربیار

میگفتم مامان اینا چیه میندازی انگار بلانسبتت زنای رختشور تو فیلمای قبل انقلاب 😂😂😂😂😂😂

به قول خاله قورباغه اگه نقووورم میترکم اگه بقووورم که سنگم میزنن پس چیکار کنم 

کاش شوهر منم رسمشون بود انوقت میفهمیدم چیکار کنم

میشه برای نی نی دار شدن منم ی صلوات بفرستین؟؟؟هر کی فرستاد بگه من براش دوتا بفرستم😘😘😘ساعت زندگیتو روی آدمای بی ارزش کوک نکن...یا عقب میمونی یا خواب میمونی
 ظریف بهتره؟چجوری خوبه مثلا؟

تعداد بالا برمیداشت ولی از اون نازکا تو دست تازه عروس شیک تر بود دورنگ برداره که سفیدش بیشتر باشه

شرمنده مبارکش باشه ولی اینا برای خانم  چهل به بالا خوبه 

به خُدا توكل میکنم من هم خواهم خَنديد ، در جايى كه اشك ريخته بودم ....

عزیزم مگه عروس چند سالشه اینارو گرفتن براش؟اینارو معمولا سن بالاها میندازه

24😧

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
مباركش باشه تو اين گروني طلا هرچي بخرن عاليه😂

بیچاره خودشم حرص میخوره تو این گرونی چرا بجای النگو نباید ی نیم ست بر داره😁

اره ظریف باشه سفیدم داشته باشه ملوس باشه دیروز یکی عکس النگوگزاشته بود اون خیلی قشنگ بود

آهااا ،پس ظریف خوبه