سلام بچه ها،دختر عموم ب تازگی عقد کرده و خانواده شوهرش رسم دارن ک عروس حتما النگو بپوشه (اگه نپوشه فامیلاشون میگن نداشته و براش نگرفته)😐حالا دختر عموم و داماد رفتن النگو خریدن الان ک اومده خونه پشیمونه میگه حیف پولم ،اینا رو دوسشون ندارم کاش ی طرح بهتر بر میداشتم ،بنظرتون ظریفتر بهتر نیس؟یا اینکه همینا قشنگه؟،میگه بنظرتون عوضشون کنم ؟؟؟البته فقط با النگو ن دستبند اخه باید النگو بپوشه،،،،منم گفتم اینجا براش بپرسم شاید نظر بهتری داشتین
آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
اگه تازه خریده وفروشنده باانصافه وعوض میکنه بره عوض کنه هم طلاسفیدبرداره هم زرددورنگ خیلی قشنگه وظری ...
ممنون عزیزم ،،اره تازه خریده
آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
به قولا این مدل النگو برا سن بالاست فک کنم بخواد عوض کنه روش ضرر کنه کسی همراهش نبود که نظر بده براش ...
خواهرش بوده اونم ک از النگو هیچی سر در نمیاره😐
بگوزودبرن صحبت کنن که عوض کنه وازقیمتش کم نکنه اگه جای دیگه برن مطمءنابعنوان مستعمل برمیدارن وضررمیک ...
بله ،بهش گفتم
عجب کسیو بردن که سر در نمیاورده حیفِ پول داده حالا بره عوض کنه صد در صد یه چی ازش کم میکنه
متاسفانه ریشه این مشکل اونجاس ک ما ایرانیا اکثرمون حرف مردم برامون مهمه😒اگر ن اینام نمیرفتن برخلاف میلشون خرید کنن