2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین راجع ب النگوهای عروس نظر بدین📷📷

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 69 پست
بهش میگم ظریف بگیره ،،اگه جمله شما رو بگم پس میفته😂

اره بگو ظریفتر بگیره، نه جمله ی منو نگو بهش 😂

حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه تازه خریده وفروشنده باانصافه وعوض میکنه بره عوض کنه هم طلاسفیدبرداره هم زرددورنگ خیلی قشنگه وظری ...

ممنون عزیزم ،،اره تازه خریده

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
به قولا این مدل النگو برا سن بالاست فک کنم بخواد عوض کنه روش ضرر کنه کسی همراهش نبود که نظر بده براش ...

خواهرش بوده اونم ک از النگو هیچی سر در نمیاره😐

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
ممنون عزیزم ،،اره تازه خریده

بگوزودبرن صحبت کنن که عوض کنه وازقیمتش کم نکنه اگه جای دیگه برن مطمءنابعنوان مستعمل برمیدارن وضررمیکنه

کارشناس مالی وسرمایه گذاری بیمه پاسارگاد رضایی مقدم 09156922343 
بگوزودبرن صحبت کنن که عوض کنه وازقیمتش کم نکنه اگه جای دیگه برن مطمءنابعنوان مستعمل برمیدارن وضررمیک ...

بله ،بهش گفتم 

عجب کسیو بردن که سر در نمیاورده حیفِ پول داده حالا بره عوض کنه صد در صد یه چی ازش کم میکنه

متاسفانه ریشه این مشکل اونجاس ک ما ایرانیا اکثرمون حرف مردم برامون مهمه😒اگر ن اینام نمیرفتن برخلاف میلشون خرید کنن