2821
2789
عنوان

مادرشوهر بد

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 40 پست
اره از فردا نشونشون میدم

پدربزرگ مادربزرگ منم اینطورین

منوخواهربرادرم تنها نوه پسریشون بودیم. نمیخواممسخره کنم بخدا بقیه نوه هاشون سیاه و زشتن ما خداروشکر خیلی قشنگیم. من سبزه ولی خواهربرادرم به مادرم رفتن چشم آبی و سفیدن ولی اونا همیشه مارو نادیده میگرفتن محبت نمیکردن. ۲۴ سالمه هنوز حسرت پدربزرگ مادربزرگ رو دلم مونده. میدونمم دلیلش چیه عمه های فوق العاده حسود و بخیلی دارم. هرچقد مادرم مظلومه اونا برعکس.

ماهم سالهاس رفت و امد نمیکنیم مگراینکه مناسبتی شه. دوماه پیش شوهرعمم فوت کرد رفتیم چقدر بهمون عزت احترام میزاشتن، چون چندسال بود نمیرفتیم دیدنشون

❤️

اره نمیرم بخصوص این ماه خیلی بی محل کردم و ادامه میدم

نه بی محل کن نه تحویل بگیر...عادی عادی کولِ کول...هم باکلاستره...هم نشونشون میدی ک ذره ای اهمیت ندارن و ناراحتت نکردن.هم نشون میدی ک اصلا نمیبینیشون

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم تو هم مثل خودشون باش.هیچ محل به نوه ی دختریشون نده.پسر من نوه ی اول پسریه خانواده ی شوهرم ...

دقییییقا مثل حانواده شوهر من.خوب الان برخوردشون باهات چجوریه

نه بی محل کن نه تحویل بگیر...عادی عادی کولِ کول...هم باکلاستره...هم نشونشون میدی ک ذره ای اهمیت ندار ...

هر وقت خواهرشوهرم عکس این‌رو میزاره استوری میخوام بهش مسیج بزنم بگم‌فرق بین بچه هامون چیه که انقدر بسن دوتا بچه فرق میزارین.بعدشم‌ میگم‌شیطان بلعنت بیخیال

پدربزرگ مادربزرگ منم اینطورین منوخواهربرادرم تنها نوه پسریشون بودیم. نمیخواممسخره کنم بخدا بقیه نوه ...

اره بخدا قانون زندگی همینه 

من تجربه ای بدست اوردم اگه میخوای‌عزیز شی و بهت احترام بزارن باید خودتو بگیری

هر وقت خواهرشوهرم عکس این‌رو میزاره استوری میخوام بهش مسیج بزنم بگم‌فرق بین بچه هامون چیه که انقدر ب ...

نه خداوکیلی یاد قسم من بیوفت هیچوقت این کارو نکن آتو دستشون نده بگن عهههه ناراحت میشه پس بدتر کنیم...

اصلا استوری استاتوسهاشونو نگاه نکن بزار بفهمن بی اهمیتی...اونا این کارو میکنن که صدای ترو در بیارن ولی کور خوندن تو عاقلی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
نه خداوکیلی یاد قسم من بیوفت هیچوقت این کارو نکن آتو دستشون نده بگن عهههه ناراحت میشه پس بدتر کنیم.. ...

اره واقعا بهترین کار اینه که استوریاشون رو بازنکنم.میشه تو انستا کاری کنم استوریاشون دیگه واسم‌ نیاد

اره واقعا بهترین کار اینه که استوریاشون رو بازنکنم.میشه تو انستا کاری کنم استوریاشون دیگه واسم‌ نیاد

نه مگر آنفالو کنی که نمیشه...انفالو کنی میگن حسادته...

ی کاربری اینستای دیگه هم بساز واس گردشهای خودت تو اینستا که دیر ب دیر بری اکانت اصلیت که از هر ۱۰تا استوریشون یکیشو ببینی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡