2821
2789
عنوان

مادرشوهر بد

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نشون نده ک حساسی که حسابی اذیتت میکنن... ب درک ب گوز بچت خلایق هرچه لایق خداوکیلی حساس نباش و اه ...

اره بخدا.ولی برعکس مامان بابام دور از جونشون،جونشون واسه بچم در میره

اره از اون لحاظ راست میگی

همیشه جنبه مثبتشو.در نظر بگیر تا خودت ارامش داشته باشی

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕
اره بخدا.ولی برعکس مامان بابام دور از جونشون،جونشون واسه بچم در میره

خدا نگهشون داره سایشون مستدام...

پس گرفتی جریان چیه؟؟؟

عموما چون دختر بیشتر اهل خونه پدر رفتنه و اینکه کلا پیش مادرا مسلمه که دخترشون از عروسشون عزیزتره در نتیجه امکانش هس ک بچشم عزیزتر باشه...

کلا تو اندازه خواهرشوهرت خونه پدرشوهرت میری؟گمون نکنم...اون خونه پدرشه دم ب دقیقه اونجاس...تو نه

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

ببین عزیزم تو هم مثل خودشون باش.هیچ محل به نوه ی دختریشون نده.پسر من نوه ی اول پسریه خانواده ی شوهرمه.اما خانواده ی شوهرم چون منو نمیخواستن نسبت به پسر من هم حس حسادت داشتن و حتی بوسش نمیکردن.مادرشوهر من زن بسیار احمقیه.من اولا برام مهم بود ولی بعد دیگه محل ندادم.خب از آدمهای حسود و احمق چه انتظاری میشه داشت.بچتو تا میتونی بچسبون به خانواده ی خودت.مامانت خواهرت .ول کن قوم شوهرو برن گمشن