2777
2789
اخه دامن ها بلند نبود یه وجب پا معلوم بود

سلیقه ایه دیگه . هرکس یه پوششی داره 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
آره دیگه..روزبه روز بی حیایی بیشتر رواج‌پیدامیکنه..

راستش من بی حیا و ایناش کار نداشتم از این موج جدید که همه رو گرفت تعجب کردم 

چون من ده روزی بود نرفته بودم بیرون یهو شوک شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درستش هم همينه

لباس زنانه بايد دامن باشه از نظر بهداشت و سلامتي هم خيلي بهتر از اين شلواراي تنگ و چسبان و عمدتا مشكيه 

من كه طرفدار سرسخت دامن هستم 

كاري با مد ندارم سالهاست دامن ميپوشم

غير از محل كار و اداره كه اجبارا شلوار ميپوشم

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 

منم اگه شرایطش رو داشتم حتما اینطور میپوشیدم 

والا تو این گرماااا 

کاش آزادی در پوشش داشتیم 

معجزه یعنی اینکه حسین و برادرش عباس ، منِ روسیاه رو قابل بدونن و حاجتم رو بدن .خدایا شکرت 💙            خدایا از اولش سپردمش دست خودت تو دلیم رو . خودت نگهشدار. خدایا شکرت 
منم اگه شرایطش رو داشتم حتما اینطور میپوشیدم  والا تو این گرماااا  کاش آزادی در پوشش داش ...

منم اصلا منکر ازادی در پوشش نیستم 

فقط راستش روم نمیشه تو ایران

خودتون که وضعیت بیشتر مردهارو میدونید

منم با شلوار راحت نیستم مخصوصا موقع پریود ولی تا حالا بیرون دامن نپوشیدم چقدر راحت میشم اگه عادت کنم ...

من تو مسافرت خیلی ساله میپوشم شده که راه هم رفتیم بیرون مثلا پباده شدیم رفتیم کلوچه نوشین خریدیم ولی همش دستم به دامنم بوده نره کنار 

منم اصلا منکر ازادی در پوشش نیستم  فقط راستش روم نمیشه تو ایران خودتون که وضعیت بیشتر مردهارو ...

به نظرتون زناي ايراني چند ساله كه شلوار ميپوشند؟؟؟

اگر دقت كنيد پوشش اصلي زناي ايران حداقل در بيشتر مناطق دامن يا پيراهن هاي بلند بوده و اصولا تا ١٠٠سال پيش كسي شلوار نميپوشيده 

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
منم اصلا منکر ازادی در پوشش نیستم  فقط راستش روم نمیشه تو ایران خودتون که وضعیت بیشتر مردهارو ...

اره دیگه . میگم ک شرایطش نیس 

معجزه یعنی اینکه حسین و برادرش عباس ، منِ روسیاه رو قابل بدونن و حاجتم رو بدن .خدایا شکرت 💙            خدایا از اولش سپردمش دست خودت تو دلیم رو . خودت نگهشدار. خدایا شکرت 
یکی ازاده صمدی بود یکی هم سحر قریشی دوهفته پیش منو همسرم داشتیم تو ایستنا میدیدیم گفتیم اه اگه مد نش ...

😮😮😮😮

آدم گاهی آنقدر تنها می شود وبا خودش حرف میزند که تبدیل می شود به دو نفر ... ؛)