2777
2789
عنوان

عفونت قارچی لای سینه

7240 بازدید | 30 پست

خانوما من عید پارسال خارش و بوی و بد لای سینه داشتم و نمیدونستم که عفونت قارچیه و بعد از یه هفته هم فهمیدم که باردارم که تو بارداری این لکه های قهوه ای گاهی اوقات با خارش تا گردنم اومدو بالا تنم تا بالای شکمم پر از لک شده بود بعد زایمان به طور عجیبی ناپدید شدو دو ماه بعدش باز اومد الان که شیش ماه از زایمانم میگذره هنوز نرفته دکتر بهم پماد داده که با زدنش فقط خارش و بوی بد ندارم هنوز لک ها سرجاشه کسی تجربه ای داره بخدا کلافم کردن باز دارن زیاد میشن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پماد چي؟ برو دكتر پوست از اون سينه به بچت شير ميدي مبتلا نشه

سلام من پرستار آی سی یو و بخش سرطان هستم.همه ی سؤالاتتون درباره پرستاری و بیمار هاتون جواب داده میشه،و همین طور مشاوره درباره کنکور پرستاری و ارشد و همین طور آزمون استخدامی 😉😍
منم بین سینه هام بعضی وقتا بو لاشه سگ مرده میده

واقعا؟؟؟ ببخشيد واقعا حالم بد شد 🤮🤮🤮🤮

سلام من پرستار آی سی یو و بخش سرطان هستم.همه ی سؤالاتتون درباره پرستاری و بیمار هاتون جواب داده میشه،و همین طور مشاوره درباره کنکور پرستاری و ارشد و همین طور آزمون استخدامی 😉😍