2777
2789

شرح داستانم مثنوی هفتاد منه اما ی توضیح ساده میدم خدمتتون

۲۲سالمه از ۱۸سالگی با اقایی رابطه دارم دو سه سال ازم بزرگتره خانواده ش همسطح مان اما پدری داره بشدت بد دل و عصبی مجروح جنگی بوده

چهار سال اول قراری نداشتیم بار ها و بارها خواستیم جدا شیم همیشه من پیشقدم صلح بودم

روزی اومدم و حکایت مو نوشتم  از صحبتا برداشتم این بود ک تکلیفمو مشخص کنم باهاش در مورد ازدواج باهاش حرف زدم گفتم اخر داستان چیه تکلیفمو مشخص کن از عید امسال صحبت شد و خونواده ش اومدن در حد دیدن و اینا منو حقیقتا نپسندیدن ن بخاطر مورد اخلاقی بیشتر بخاطر ظاهرم 

ظاهرم خوبه بد نیس اما اونا چیزای دیگ ای ملاکشون بوده گویا 

جلوی خونواده ش وایساد اما ما شرایط نداشتیم قرار شد برج پنج بیان اونا مشتاق بودن چون پسزشونو دوس دارن 

تو این مدت من ی تجدید فکر توی رابطمون کردم و دیدم همش داره از سمت من مایه گذاشته میشه و ایشون هیچکاری نمیکنه همش ازم انتطار داره 

و ی چیز دیگ اینکه بااینکه سعی داره انکار کنه اما خیلی تحت نظر خانواده و بخصوص مامانشه

مادش ادم بدی نیس اما خب من ادم مستقلی ام

باهم ب بن بست فکری رسیدیم 

یکی دوبار قطعی بنای رفتن گذاشتم کاری ک تو این پنج سال محال بود ازم سر بزنه 

فهمید ک واقعیه مریض شد از حال میرفت و اینا 

برام دلگرمی شد برگشتم اما رفتاراش خیلی خیلی ازار دهنده س میخوام ببرمش پیش مشاور و حتی روانشناس ک تمام تلاشمو کنم باهاش بمونم چون‌دوسش دارم

بگین چکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه دوره دوستی طولانی...

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

ببر روانشناس ببین چی میگه .میگه باهاش بمون یا نه

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

اگ اخلاقاش عوض شده بعد عروسی بدترم میشه

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

عزیزم گول مریض شدن و اینارو نخور. این رابطه یه رابطه کژ دار مریضه. حالا گیرم ازدواج کردید فک میکنی چند وقت بتونی با این شرایط دووم بیاری. از من به شما نصیحت تو رابطه ای که ناراحتیاش میچربه به خوشیاش نمون

والا میان چ سئوالا میپرسن انگار الان فقط منتظر نظر ماس

عالی‌ بود، خوندی بعد گفتی‌ خودت میدونی‌   

بماند كه گاهي اميدي به اين زندگي نيست, بماند كه لبخندو ارامشم دائمي نيست..