یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چه زود پشیمون شدی تجدید نظر کن گلم اینجوری نمیشه زندگی ساخت عاقلانه تر فکر کن گذشت کن
خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن
این سوال منم هست هی بهم میگه تو واسه پدر مادرت مهم نیستی. کلا پسر خوبیه هاا ولی ده دقیقه که بامامانش تلفنی حرف میزنه از این رو به اون رو میشه دیگه نمیدونم چیکار کنم
این سوال منم هست هی بهم میگه تو واسه پدر مادرت مهم نیستی. کلا پسر خوبیه هاا ولی ده دقیقه که بامامانش ...
اولشه بابا خوب میشین،ببین فقط بازبون خوش بگو عزیزدلم من به خانواده تو کارندارم چیگارمیکنن کجامیرن چی میگن توهم اینجوری باش تا ذهنمون ارومترباشه و الکی بحثمون نشه سره خانواده ها
بهم میگه مامان خودت اومد عمرا بذازم فیلم عروسی رو ببری خونتون ببینی اونموقع هم من نمیذارم من کلا رو فیلم عروسی حساسم نمیذارم جایی بمونه خانما میان خونه خودمون نگاه میکنن.