2777
2789
عنوان

پشیمون

175 بازدید | 12 پست

کمک کنین 11 روزه ازدواج کردم از ازدواجم پشیمونم

انقد که اختلاف داریم نمیدونم چیکار کنم مامانم اینا رفتن مشهد امروز شوهرم میگه مامانت اینا ارزش نمیذارن اکه دوستت داشتن نمیذاشتن برن مشهد

صلوات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه زود پشیمون شدی تجدید نظر کن گلم اینجوری نمیشه زندگی ساخت عاقلانه تر فکر کن گذشت کن 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
به شوهرت چه ربطی داره؟😊

این سوال منم هست هی بهم میگه تو واسه پدر مادرت مهم نیستی. کلا پسر خوبیه هاا ولی ده دقیقه که بامامانش تلفنی حرف میزنه از این رو به اون رو میشه دیگه نمیدونم چیکار کنم

صلوات
چه زود پشیمون شدی تجدید نظر کن گلم اینجوری نمیشه زندگی ساخت عاقلانه تر فکر کن گذشت کن 

نذاشتم فیلم عروسیمون بخش زنونش بمونه تو خونه مامانش اینا هی تو سرم میکوبه

صلوات
این سوال منم هست هی بهم میگه تو واسه پدر مادرت مهم نیستی. کلا پسر خوبیه هاا ولی ده دقیقه که بامامانش ...

اولشه بابا خوب میشین،ببین فقط بازبون خوش بگو عزیزدلم من به خانواده تو کارندارم چیگارمیکنن کجامیرن چی میگن توهم اینجوری باش تا ذهنمون ارومترباشه و الکی بحثمون نشه سره خانواده ها

خدایاشکررررت منم مادرشدم😍😍🤲

بهم میگه مامان خودت اومد عمرا بذازم فیلم عروسی رو ببری خونتون ببینی اونموقع هم من نمیذارم من کلا رو فیلم عروسی حساسم نمیذارم جایی بمونه خانما میان خونه خودمون نگاه میکنن.

صلوات
بهم میگه مامان خودت اومد عمرا بذازم فیلم عروسی رو ببری خونتون ببینی اونموقع هم من نمیذارم من کلا رو ...

ولی قبول نمیکنه میگه تو از عمد اینکارو کردی مامانم ناراحت بسه

صلوات
اولشه بابا خوب میشین،ببین فقط بازبون خوش بگو عزیزدلم من به خانواده تو کارندارم چیگارمیکنن کجامیرن چی ...

میگم 1روز خوبه 2 روز خوبه از روز سوم بازم شروع میشه

صلوات
اولشه بابا خوب میشین،ببین فقط بازبون خوش بگو عزیزدلم من به خانواده تو کارندارم چیگارمیکنن کجامیرن چی ...

احساس میکنم یه نفر داره بینمون تفرقه میندازه دعا نویسی میکنه 

صلوات