2777
2789

شوهرم هرروز ناهار از سرکارمیاد به موقع ناهارشو اماده میکنم بعد میگه چایی میخام تا چایی رو میارم ۵دیقه نمیکشه میخابه چای هم میمونه زمین سرد میشه . هرروز کارم همینه چایی رو اوردم امروز بازم خوابید منم گذاشتم اشپزخونه،چشام بسته میشد خوابم میگرف پاشد گف چای کووو گفتم خوابم میاد اشپزخونس بردار بخور بهم باحالت خیلی بدی گف زن واسه چی گرفتم برم کارکنم بیام خونه هم حمالی کنم خلاصه چنتاهم حرفای زشتی بهم گف اعصابمو ریخت به هم دنبال دعوا باهام بود 

واقعا خسته شدم همش دنبال دعواس میخام برم خونه بابام خستم کرده با اخلاق زشتش این فقط یه نمونه از کاراش بود دارم دیونه میشم بارفتاراش بهم میگه وظیفته من هرچی خواستم واسم بیاری همون لحظه

میگفتی من مامانت نیستم آب و دونه ات بدما بچه پررو

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه بابا واسه زمانیه که تصمیت طلاق باشه زندگی که بچه بازی نیست قهر کنی باز دو نفر بیان دنبالت باز بیای خاله بازی نیست که

بعدم قهر کنی بری خونه بابات به گوش خانواده شوهر میرسه خوشت میاد پای همه به مسائل زندگیت باز بشه؟

قهر و قهر بازی تو خونه خودت انجام بشه بهتره

وای شوهر منم جدیدا اینجوری شده فقط نیش و کنایه و زبون تلخ بهش که میگم میگه فشار اومده بهم بخاطر مشکل مالی واسه همین قاطی کردم 😐

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی                     که هنوز من نبودم که تودر دلم نشستی
از خواب بیدارشده بود. قرار نیس ک اذیتم کنه همش کارش همینه ک ناراحتم کنه

زنشی میدونی دردش چیه

دردش چیه مشکل مالی یا هر چی 

یه چیزی اذیتش میکنه بهونه اشه غر بزنه

نمیدونم مشکل مالی جنسی 

شایدم با توجه به تاپیک قبلیت بابت اینکه اونو جلوی مادرت خراب کردی ازت دلخوره حس تحقیر شدن میکنه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
من بودم ازین به بعد بیدارش میکردم چای بخوره! بعدم بامحبت بگو اوردم خواب بودی دلم نیومد بیدارت کنم

همه کار کردم فقط یه مثال بود زدم واسه یه چای اینطوری میکنه ببین تو زندگی چقد عذابم میده