2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی تشریف بیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 71 پست

به نظر من هر چی رو خیلی سخت بگیری زود کم میاری

اراده کردی آفرین به تو دوست خوبم

ولی بیا مثلا سه تا موضوع که شاید خیلی مهمه انتخاب کن

رووش زووم کن بقیه در راستاش درست میشن

به نیت خشنودی خداوند و 

به احترام پدر مهربون مون امام زمان

1) احترام به پدر و مادر 

2) نماز 

3) غیبت 

آخ که اگه یه روزی به خودمون توو این سه تا 20 بدیم

چه روزی خواهد بود اون روز

نباید میگفتی شاید ریا بشه ☺

آدم واسه کمک و خوبی و اطلاعات دادن هرچقد بتونه بنظرم باید به بقیه بگه😀😍 منم اینجا کلیییی چیزای خوب یادگرفتم😍

از سال ۹۸ نی نی سایت نیومده بودم😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما مذهبی هستین؟میتونم چمدتا سوال بپرسم؟😊

من مذهبی نیستم اما مذهبی ها رو دوست دارم😄

اگه دوست داری بپرس شاید اینجاکسی جوابشو بدونه

خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!

انجام کاری هم که خوف از افتادن به حرام در اون باشه ولی ما انجامش بدیم هم میگن حرامه

کاش زندگی از آخر به اول بود                           👈پیر به دنیا می آمدیم....                               👈آنگاه در اثر رخداد یک عشق جوان میشدیم...  👈و بعد نیمه شب تاریک با نوازش های مادر آرام میمردیم....                                              ولی بازم خدارو شکر...😅
بستگی ب مدل نگاهتون داره نگاهی ک ب نامحرم میکنی اگه با نگاهی ک ب دیوار میکنی اگه ی مدل باشه ن گناه ...

مممنون عزیز اخه نگاه هم نکنی میگن طرف مغروروخوشو میگیره ب هرحال تو مراودات اجتماعی پیش میاد نگاه کردن .ولی دوس ندارم گناه کنم

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
آدم واسه کمک و خوبی و اطلاعات دادن هرچقد بتونه بنظرم باید به بقیه بگه😀😍 منم اینجا کلیییی چیزای خوب ...

کجا ؟تو نی نی سایت؟

کاش زندگی از آخر به اول بود                           👈پیر به دنیا می آمدیم....                               👈آنگاه در اثر رخداد یک عشق جوان میشدیم...  👈و بعد نیمه شب تاریک با نوازش های مادر آرام میمردیم....                                              ولی بازم خدارو شکر...😅
من شنیدم نگاه اول که سهوی است اشکال نداره اما نگاههای بعدی تیری از سمت شیطانه .

من هیچ وقت نگاه نمیکنم ولی الان تو از دواجم مشکل پیداکردم مشاورمم میگف باید ارتباط چشمی برقرار بشه برای جذب جنس مخالف خودمم موندم

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
مممنون عزیز اخه نگاه هم نکنی میگن طرف مغروروخوشو میگیره ب هرحال تو مراودات اجتماعی پیش میاد نگاه کرد ...

ببخشید ولی به نظرم پروفایلت مناسب نیس😅

همون لحظه که ادممیخادگناهوبکنه یه لحظه میتونه جلوی خودشوبگیره گناه ارادی و اختیاری هست مثل کارای دیگه مثل اب خوردن غذا خوردن کارکردن همون لحظه به خودت تشر بزن بگو‌این کارگناهه چرابکنم

❄️چـون تُــودارم هـمـه دارمــ ؛دگـرم هیــچ نبـایـد...خُـــدا⭐️

ماهمه گناهکاریم گلم کسی نمیتونه بگه من اصلاگناهی نکردم .عزیزم من تازگیاازخواب که پامیشم رو کاغذ مینویسم غیبت .دروغ . تهمت .فحش .بعد تاشب که رعایتشون میکنم باقلم روشون خط میکشم که امروز هیچکدوم اینارونکردم و...ادامه

نفسم قلبم دنیام :پسرم مهدیارم❤❤❤❤❤❤
کجا ؟تو نی نی سایت؟

مهمترین کارهایی ک باید بدونی:

غیبت نکن: چون شخصیت خودت میره زیر سوال.

دروغ نگو: چون اعتماد دیگران ازت سلب میشه.

به دیگران کمک کن: چون انرژی این کار خیر رو تو زندگیت میبینی ۱۰۰ درصد.

حیوان دوست باش: چون احساس خوبی بهت دست میده .

احترام ب پدرو مادر و اعضای خانواده هم ک خودت میدونی😉

خودت رو دوست داشته باش❤