چرا دیگه کسی صله ارحام بجا نمیاره همه فقط بلدن برن مهمونی و تامیتونن بخورن وبگن ب من چه ما ی فامیلی داریم وقتی میاد خونمون باخودش شده یه هندونه با ۳٬۴تانون میاره هرجامیرن ی چیزی واس میزبان میبرن من وشوهرم اما اوضامون زیادی خوب نیست واس همین مهمونی به اندازه میریم بیشتر شب نشینی آخرشب میریم ک توزحمت نندازیم کسی رو.کاش خدا اول بهمون لیاقت بده بعد پول تا انفاق کردن و صله ارحامو فراموش نکنیم
وقتي با دروغ، تهمت و خيلي رفتارا كه خيليييي بد هست انجام ميدن نميشه با اينا كه صله رحم كرد
این جور مواقع میتونی در حد تلفنی و پیامکی و یا دیدن تو مهمونی ها از حال هم جویا بشید... و یا اگر آزار میبینید فاصله دیدار هارو کمتر کنید! شما میتونید در جواب غیبت دیگران غیبتشون رو نکنید!! اینم میشه صله رحم و ارزش داره در پیشگاه خداوند. متاسفانه اینایی که گفتید زیاد شده و همه جا هست.
حتي كسايي كه بهت تهمت زدن با دروغ تو رو پيش همه بد كردن ابروتو بردن و خيلي كاراي ديگه
از آدمایی که میدونی خطرناکن به خوبی دوری کن! اگه از فامیل درجه یک هستن یا فامیل درجه یک همسر که خواه ناخواه چشم تو چشم هستین با سیاست رفتار کنید! مثلا فرض کنید تو فامیلتون یکی هست به شدت دو به همزن و خبرچین! تیرش به شماهم خورده!! حالا خانواده میخوان برن عید دیدنی! شما چکار میکنید؟ نمیشه هم نری! خانواده رو همراهی کن ولی لام تا کاف با فرد مورد نظر صحبت خاصی نکن.. فقط در حد احوال پرسی و تعارفات معمول... بعضی جاها هم طرف فساد اخلاقی داره اگه باهاش رابطه کنی زندگیت میپاشه که کلا نباید رفت وآمد کرد اونم طوری که دیگران حساس نشن... دیگه باید بیاد دستت باهرکس چه جوری برخورد کنی.
از آدمایی که میدونی خطرناکن به خوبی دوری کن! اگه از فامیل درجه یک هستن یا فامیل درجه یک همسر که خواه ...
اره ديگه كلا قطع رابطه كامل كردم يه خانم مومن ميگفت خطرناكن كلا عيدام نرو خونشون يه كاري كردن كل فاميل با ما بد شدن و حرف نميزنن منم گذاشتم خدا دستشونو رو كنه
زندگیم بهتر و بهتر می شود . حالا به سوی بهترین ها پیش می روم .
شما آبروت دست خداست... خدا عزت میده و خداست که ذلت میده! توکل به خدا کن. ان شاء الله خداوند در دنیا ...
ايشالا من كه دلم خيلي شكسته چون قسم دروغ خوردن به قران باور نمي كني حتي يه بار خواب ديدم قران باز شد صفحاتش نور مي يومد بعد يه صدايي گفت تقاص پس مي دن و ديدم ماشينشون رفت تو دره چند وقت بعد واقعا ماشينشون رفت تو دره ولي ادم نمي شن كه
زندگیم بهتر و بهتر می شود . حالا به سوی بهترین ها پیش می روم .