2777
2789

هیچکسو ندارم حرفای دلمو بهش بزنم

کسی نیست درکم کنه

دوست دارم خیانت های شوهرمو برا یکی توضیح بدم بعد طرف مقابل بیاد بهم بگه اشتباه میکنی،شوهرت راست میگه اصلا قصدش این نبوده رابطه برقرار کنه

بعد مثلا هی من براش دلایل مختلف بیارم اونم با دلایل محکم و قوی محکومم کنه که داری اشتباه میکنی

کاش میشد آدم از خدا پرسید،میگفت خدایا میشه فیلم مدتی که بیرون میره رو بهم بدی؟

میشه صداشو ضبط کنی برام بفرستی؟

بگی خدایا میشه تو ضامن شوهرم بشی که دیگه بار آخرش باشه؟

آخه خدایا من حتی تو تصوراتمم یه لحظه از فکرم عبور نمیکرد بخواد خیانت جنسی کنه،با خودم میگفتم نهایت خیانتش اینه که با دوستاش دوره هم جمع میشن دوستاش زنگ میزنن به دخترا سرکارشون میذارن،،،تازه اونم دوستاااااششششش نه خودششش

خدایا جواب دل شکسته ی ما خانومارو چطور میدی؟

مگه عادل نیستی؟چرا همش خانوما بخاطر محدودیت هاشون باید کوتاه بیان؟

من هنوز امید دارم یکی از خواب بیدارم کنه بگه پاشو چقد میخوابی؟؟بعد با خیال راحت بگم خدایا شکرررررت که همه این اتفاقا خواب بود😊

دقیقا حرف منو زدی که گفتی من هنوز امید دارم یکی از خواب بیدارم کنه بگه پاشو چقد میخوابی؟؟بعد با خیال راحت بگم خدایا شکرررررت که همه این اتفاقا خواب بود😊

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا من بگو

بنظرت امکان داره شوهرم برای یه کلکل با دوستش به یه خانوم هرزه پیشنهاد جنسی بده؟شوهرم میگه فقط میخواستم بکشونمش سرقرار که به دوستم ثابت کنم مخش رو تونستم بزنم

آخه جوری که شوهرم تعریف میکنه میگه دوستم هر کاری کرده نتونسته مخش رو بزنه

دوست من میخوای دردو دل کن ولی در نهایت چیزی دستت نمیاد چون یا محکومت میکنن با عناوین مختلف و توهین یا حکم قصاص میدن به همسرت  بدتر زندگیتو نابود میکنن برو پیش مشاور بزار اون کمکت کنه

never come back😊😊😊

عزیزان اتفاقی که افتاده اینکه امید به نیفتادنش داشته باشین اشتباهه.اگه قصدتون تو زندگی جدایی و طلاقه باید نقره داغشون کرد ولی اگه ادامه زندگیه تر خدا چکشون نکنید سر گوشیشون نرید حداقل اینه که از خیانتشون هیچی نمیفهمید و به این امید زندگی میکنید

دوست من میخوای دردو دل کن ولی در نهایت چیزی دستت نمیاد چون یا محکومت میکنن با عناوین مختلف و توهین ی ...

چ حرف خوبی زدی واقعا، من خودم مشکل دارم تو زندگیم، هر وقت اومدم اینجا تاپیک زدم همش گفتن طلاق بگیر راحت بشی، مگه طلاق گرفتن به همین راحتیاس آخه

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!
بنظرت امکان داره شوهرم برای یه کلکل با دوستش به یه خانوم هرزه پیشنهاد جنسی بده؟شوهرم میگه فقط میخواس ...

ببین عزیزم اگه قصدت ادامه زندگی باورش کن هر چند که توضیحاتش غیر قابل باوره.شوهرتون وفاداریشا به دوستش ثابت میکرد

چ حرف خوبی زدی واقعا، من خودم مشکل دارم تو زندگیم، هر وقت اومدم اینجا تاپیک زدم همش گفتن طلاق بگیر ر ...

دقیقا برای همین میگم برید پیش مشاور یعنی نابود میکنن زندگیتو اینجا من به نی نی یار گفتم خواهش کردم اکانتمو پاک کنه 

never come back😊😊😊
عزیزان اتفاقی که افتاده اینکه امید به نیفتادنش داشته باشین اشتباهه.اگه قصدتون تو زندگی جدایی و طلاقه ...

اتفاقی بود،چکش نکردم،،بهش شک نداشتم

فقط ضبط مکالمه رو گوشیش نصب کردم ببینم چی میگه مامانش اینا که همیشه اشغاله