2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا من نسبت به بقیه خواهر برادرام یه کم بالاتنم بندتره و پاهام به بلندی اونانیست ،ولی اصلا تو ظاهرم مشکلی نیست ،خیلی هم عادیه ،میترسم مال اون زیاد باشه

دور سرش خوب بوده،

بچه اولم تا یک سال خوب وعالی ،بعد ،دیر راه رفت و آسیب مغزی و کاهش شنوایی و مشکل تنفسی و عدم تکلم ،وهزار بدبختی دیگه داره ،با وجودی قبلش گفتن مشکلی ندارین ،ولی پیش اومد

دور سرش خوب بوده، بچه اولم تا یک سال خوب وعالی ،بعد ،دیر راه رفت و آسیب مغزی و کاهش شنوایی و مشکل ت ...

😔ان‌شاءالله زود خوب میشه.. چندسالشه؟  هنوزم حرف نمیزنه؟

این که پا کوتاه باشه عجیب نیست

مثلا دخترعموی من بالاتنش کوتاهه پاهاش بلنده

درکل قدش کوتاهه

کلا یکی پاهاش کوتاه‌تره یکی بالاتنش

🖤

😔ان‌شاءالله زود خوب میشه.. چندسالشه؟  هنوزم حرف نمیزنه؟ این که پا کوتاه باشه عجیب نیست مثلا ...

درمان نداره متاسفانه ،

میترسم اینی گفتن خیلی واضح باشه ،من که قدم خوبه ،شوهرمم خوبه ،تو خانوادمون بعضیا بالا تنشون بلنده بعضی عادی ،ولی انداما خوب و عادی ،اصلا چیزی نیست کسی بفهمه ،فقط با دقت زیاد ،

😔ان‌شاءالله زود خوب میشه.. چندسالشه؟  هنوزم حرف نمیزنه؟ این که پا کوتاه باشه عجیب نیست مثلا ...

در حد چند کلمه ،هفت سالشه ،خیلی هم خوشکله ،از ظاهرش کسی نمیفهمه ،جز اینکه دقت کنن ،ولی تو رفتار معلومه ،راه میره ولی مشخصه با بقیه فرق داره