2777
2789
عنوان

سونوگرافی غربالگری تبریز

13771 بازدید | 45 پست

سلام، بچها برای سونوگرافی غربالگری تو تبریز کی خوبه؟ والا اکثرا میگن همشون یه کار انجام میدن ولی بعضی جاها اسم در آورده. میخواستم برم دکتر ادهمی گفتن خودش نیست همکاراش هستن. خوبه برم؟ یا سونوگرافی طنین خوبه؟ ممنون میشم زودتر جواب بدین. امروز میخوام برم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو بابالو عاليه جنسيت فندوق منو ١٢ هفته گفت😍

بابالو زنگ زدم خودش اونجا نبود، گفتن خانوم ظهیری هست. چون هرچی تو اینترنت گشتم کسی چیزی ازش نگفته بود بیخیال شدم.

بابالو زنگ زدم خودش اونجا نبود، گفتن خانوم ظهیری هست. چون هرچی تو اینترنت گشتم کسی چیزی ازش نگفته بو ...

زنگ بزن مطب دكتر بابالو 

اونجا فقط دو نَفَر سونو ميكنن 

يكي بابالو 

يكي ام يكي ديگه

يـه صـلوات بـرا سلامتي خونوادم ميـفرستي؟😍
زنگ بزن مطب دكتر بابالو  اونجا فقط دو نَفَر سونو ميكنن  يكي بابالو  يكي ام يكي ديگ ...

مطبش زنگ زدم، ساختمان آذر ابادگان هستن دیگه.

گفت خانوم ظهیری اینجاست. اونم واسه فردا وقت داد. خوبه خانوم ظهیری؟ برم؟

مطبش زنگ زدم، ساختمان آذر ابادگان هستن دیگه. گفت خانوم ظهیری اینجاست. اونم واسه فردا وقت داد. خوبه ...

نه اونو من نشنيدم 

يكي دكتر باستاني هس 

يكي ام بابالو 

يـه صـلوات بـرا سلامتي خونوادم ميـفرستي؟😍
خانوما من غربالگری رو ادهمی رفتم خوب بود ولی فعلا راجب جنسیت نمیدونم که درست گفته یا نه

منم ادهمی رفتم، ولی خودش نبود، مسافرت بود، دکتر آرامی بود. هفته دوازدهم بودم گفت هنوز زوده.

منم ادهمی رفتم، ولی خودش نبود، مسافرت بود، دکتر آرامی بود. هفته دوازدهم بودم گفت هنوز زوده.

برا منم خودشون نبود دکتر پورمحمد بود گفتن احتمال زیاد دختره ولی قطعی نیست

سلام من یازده هفتودوروز سونوادهمی رفتم.دکترپورمحمدقبل پرسیدن خودش گفت احتمال خیلی زیادبچه دختره.بنظرتون احتمال اینکه درست گفته چقدره؟کسی دکترپورمحمدسونوگرافی اش روانجام داده؟احتمالش درست بود؟