2777
2789
عنوان

برا موهای گره خوردم پیشنهاد بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 36 پست
مثل منی که

گره مو خیلییییییییییییییییییییییییییییییی بده  

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘

منم اینجور که میشم میرم حموم موهامو خیس میکنم نرم کننده ی سان سیلک میزنم خوب که نرم شد سرمو نمیشورما.نرم کننده رو مو باشه نرم میشه تو حموم شونه میکنم بعد سرمو میشورم میام بیرون

بالاخره مامان شدم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو حموم سرت رو که با شامپو شستی بعد یه عالمه نرم‌کننده مو بزن به موهات و ابکشی کن بعد زیاد تو حوله ...

بچم خیلللللللللللللللللی شلوغه واقعا نمیتونم کاری بکنم

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘
منم بخاطر پسرم اوایل مشکل داشتم. اینو خریدم راحت شدم. دی جی داشت. ۵۰بود حراج کرد ۲۱ من خریدم. موها ب ...

ممنون عزیزم

خواهش...آرایشگاه نمیخواد بری گند بزنه به موهات..برو اسپری بگیر بیا دوش بگیر بعد موهات که نمه اسپری ک ...

ممنون گلم حتما اسپری میگیرم

منم اینجور که میشم میرم حموم موهامو خیس میکنم نرم کننده ی سان سیلک میزنم خوب که نرم شد سرمو نمیشورما ...

ممنون عزیزم 

برو موهاتو ارایشگر خالی کنه گره هاتو قیچی کنه .وقتی کم حجم باشه گره نمیخوره ک .با کرم دوفاز فیروز نه ...

موهام خیلی گره خورده خجالت میکشم

راهکارهای بچه ها رو اجرا کن اگر نشد خرد خرد بچین سر قیچی رو ببر تو موت کم کم بچین بره 

ممنون از راهنماییت عزیزدلم

اسپری گره بازکن موی بچه فیروز عااااااالیه دونه ۱۰ تومن

وای دستت درد نکنه حتما میگیرم

موهام خیلی گره خورده خجالت میکشم

چه خجالتی عزیزم منم همینطور بودن موهام، ارایشگر کارش همینه اینقدر قشنگ گره هامو باز کرد و کوتاهشون کرد که الان لذت میبرم از موهام.هر وقت دوباره حس کنم گره میخورن باز میرم خالی میکنم موهامو