یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
چقدر تعریف این دکتر رو شنیییییییدم ولی یک بار هم پیشش نبردم. برنامه غذایی خیلی واسم مهمه چون بچم کم ...
دکتر هرندی میگه هروقت بچه اشتها داشت خودش میخوره با شربت و قرص اضافه مخالف.برنامه غذایی هم صبح ها اگه بچه صبحانه نمیخوره مخلوطی از بستنی با انواع میوه.به هیچ عنوان تنقلات تا وقت وعده نهار یا شام داده نشه بعد از غذا به عنوان جایزه تنقلات سالم مثل کشمش بادام گردو مغز هاو برگه زدالو وانجیر و انواع خشکبار میگه بدید
عاشقانه هایم تمامی ندارد وقتی همسر ماهم و پسرای عزیزم بهترین اتفاق های زندگیم هستند
پسر من دنیا اومده بود اسهال شدید داشت ولی ۳تا فوق تخصص اطفال بردم یا دارو نمیدادن یا میدادن جواب نمیداد.. بردم بیمارستان اونا که گفتن بستری کن...😕بردم پیش این هرچند راهش دور بود اذیت میشدم.. ولی یه بار یه نسخه میداد تمام.. یا کولیک داشت شب و روز بیخوابی و.. دیگه دیوونه شده بودم و دکترا هرکی یه چیز میگفت باز رفتم پیش اون تموم شد مشکلم.. دیگه جوری شده اگر تو محلمون دکترا دارو بدن بچم خوب نشه مستقیم میرم اونجا..هم میتونی نوبت بگیری هم میتونی حضوری بری بین مریض..
چقدر تعریف این دکتر رو شنیییییییدم ولی یک بار هم پیشش نبردم. برنامه غذایی خیلی واسم مهمه چون بچم کم ...
بچه وقتی معده اش دچار سردی زیاد بشه بی میل میشه.. گرمیجات بده اشتهاش باز میشه..البته باید برنامه داشته باشی چیو با چی بخوره و.. میتونی از تو گوگل اصلاح مزاج کودکان رو سرچ کنی ..
مثلا لبنیات رو با موز یا خرما یا پودر گل محمدی یا دارچین بدی.. لبنیات سرد اینا گرم بدن به تعادل میرسه..