2777
2789
عنوان

چکار کنم جنین قد بلند شه ؟

8122 بازدید | 24 پست

بچم قدش کوتاهه 

چکار کنم 

چی بخورم تا قدش بلند شه 

نسبت به وضع نرمال ۳ سانت کمتره 

کسی تجربه ی مشابه داشته؟

لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم 

بروکلی و کلا خانواده ویتامین c بخور. حتما زیر آفتاب باش ۲۰ دقیقه

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جنین رو میگه خواهرم ازدواجش تموم شده😓

😂😂

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
بروکلی و کلا خانواده ویتامین c بخور. حتما زیر آفتاب باش ۲۰ دقیقه

اثر داره الان؟

رفتم هفته ۱۹ ام 

خانواده شوهرم همه قد کوتان چه خاکی به سرم بریزم 

اثر داره الان؟ رفتم هفته ۱۹ ام  خانواده شوهرم همه قد کوتان چه خاکی به سرم بریزم

تازه اول راهی. رشد ۳ ماه آخر عزیزم

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
قدش اخه ۳ سانت الان کوتاهتر از نرمه 

تو شروع کن خوب میشه انشالله‌. ۲۰ هفته وقت داریااا

تو شروع کن خوب میشه انشالله‌. ۲۰ هفته وقت داریااا

ان شاالله از امشب خودمو ببندم به ویتامین c

قرص ویتامین دی خوبه بخورم؟

ان شاالله از امشب خودمو ببندم به ویتامین c قرص ویتامین دی خوبه بخورم؟

بدون تجویز دکتر هیجی نخور ولی آفتاب بهترین چیز . تخم مرغ. قارچ. اینا پر از ویتامین d هستن