2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره میرم حتما چقد بیخیال بودم من

اره عفونت چسبندگی رحم و نازایی میاره اگه درمان نشه...ولی هیچ وقت با اون دستگاهه نذاشتم معاینه کنن..(اسپوکلوم)

هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆
اره عفونت چسبندگی رحم و نازایی میاره اگه درمان نشه...ولی هیچ وقت با اون دستگاهه نذاشتم معاینه کنن..( ...

ای وای خدای من 

امکان داره تا حالا اتفاقی افتاده باشه 

اخه خیلی طولانیه الان فک میکنم

واقعا؟ تیزبر فرق داره با اونا

نمیدونم میگن اونم سنتیه  ولی استفاده نکردم..ولی تنها چیزی ک عفونت نمیاره واجبی هستش

هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆
روش های خونگی تاثیر نداره؟؟؟ 

عنبرنسا خوبه..من استفاده کردم...اب نمک خوبه ولی بیشتر پیشگیری میکنه تا درمان

ای وای خدای من  امکان داره تا حالا اتفاقی افتاده باشه  اخه خیلی طولانیه الان فک میکنم

ن بابا نترس..منم مث تو بودم اولا پیگیرش نبودم..بچه هم ندارم ولی سونو دادم برای اینکه خیالم راحت باشه مشکلی نداشتم 

اها این ژل های تمیز کننده چی آخه یدونشو استفاده کردم یه مدت هر وقت میزدم خیلی خوب بود

اونام خوبه ولی ن برای درمان..برای پیشگیری از عفونت عالین

توی آزمایش ادرار مشخص میکنه؟ 

ن اگه عفونت ادرار داشته باشی مشخص میشه...من عفونت ادرارم گرفتم از بس عفونت واژن خوب نشد

ولی میزنم تمیزه تمیز میشه آخه روزی دوبار باید استفاده کرد وقتی به اندازه میزنم خیلی خوبه

خب وقتی استفاده نکنی بر میگرده دیگه؟!