sarirbiback مدیر عضویت: 1398/02/25 تعداد پست: 327 عنوان بیماری برفک واژن | مشاهده متن کامل بحث + 42806 بازدید | 70 پست کسی از بیماری برفک چیزی میدونه؟درمانش چیه؟براثر حساسیت موبر ممکنه ایجاد بشهنمونه برداریش چجوریه؟ 1398/04/25 | 12:30 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sarirbiback مدیر استارتر عضویت: 1398/02/25 تعداد پست: 327 واجبی با پودر موبر صنعتی و شیمیایی فرق داره...شما برو عطاری بگو واجبی میخوام..من بدون بو استفاده میک ... واقعا؟ تیزبر فرق داره با اونا
دوتاعاشق عضویت: 1398/04/20 تعداد پست: 721 چاره ای نداریم دیگه چ کنیم😓شمام حتما برو چون نوع عفونت فرق داره و همچنین داروهاش روش های خونگی تاثیر نداره؟؟؟
آیدانم عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 3721 اره میرم حتما چقد بیخیال بودم من اره عفونت چسبندگی رحم و نازایی میاره اگه درمان نشه...ولی هیچ وقت با اون دستگاهه نذاشتم معاینه کنن..(اسپوکلوم) هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆
دوتاعاشق عضویت: 1398/04/20 تعداد پست: 721 اره عفونت چسبندگی رحم و نازایی میاره اگه درمان نشه...ولی هیچ وقت با اون دستگاهه نذاشتم معاینه کنن..( ... ای وای خدای من امکان داره تا حالا اتفاقی افتاده باشه اخه خیلی طولانیه الان فک میکنم
آیدانم عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 3721 واقعا؟ تیزبر فرق داره با اونا نمیدونم میگن اونم سنتیه ولی استفاده نکردم..ولی تنها چیزی ک عفونت نمیاره واجبی هستش هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆
sarirbiback مدیر استارتر عضویت: 1398/02/25 تعداد پست: 327 نمیدونم میگن اونم سنتیه ولی استفاده نکردم..ولی تنها چیزی ک عفونت نمیاره واجبی هستش ممنون
آیدانم عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 3721 روش های خونگی تاثیر نداره؟؟؟ عنبرنسا خوبه..من استفاده کردم...اب نمک خوبه ولی بیشتر پیشگیری میکنه تا درمان هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆
آیدانم عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 3721 ای وای خدای من امکان داره تا حالا اتفاقی افتاده باشه اخه خیلی طولانیه الان فک میکنم ن بابا نترس..منم مث تو بودم اولا پیگیرش نبودم..بچه هم ندارم ولی سونو دادم برای اینکه خیالم راحت باشه مشکلی نداشتم هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆
دوتاعاشق عضویت: 1398/04/20 تعداد پست: 721 عنبرنسا خوبه..من استفاده کردم...اب نمک خوبه ولی بیشتر پیشگیری میکنه تا درمان اها این ژل های تمیز کننده چی آخه یدونشو استفاده کردمیه مدت هر وقت میزدم خیلی خوب بود
دوتاعاشق عضویت: 1398/04/20 تعداد پست: 721 ن بابا نترس..منم مث تو بودم اولا پیگیرش نبودم..بچه هم ندارم ولی سونو دادم برای اینکه خیالم راحت باشه ... اها خوبه عزیزم پیگیری میکنم
دوتاعاشق عضویت: 1398/04/20 تعداد پست: 721 ن بابا نترس..منم مث تو بودم اولا پیگیرش نبودم..بچه هم ندارم ولی سونو دادم برای اینکه خیالم راحت باشه ... توی آزمایش ادرار مشخص میکنه؟
آیدانم عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 3721 اها این ژل های تمیز کننده چی آخه یدونشو استفاده کردم یه مدت هر وقت میزدم خیلی خوب بود اونام خوبه ولی ن برای درمان..برای پیشگیری از عفونت عالین هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆
دوتاعاشق عضویت: 1398/04/20 تعداد پست: 721 اونام خوبه ولی ن برای درمان..برای پیشگیری از عفونت عالین ولی میزنم تمیزه تمیز میشه آخه روزی دوبار باید استفاده کرد وقتی به اندازه میزنم خیلی خوبه
آیدانم عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 3721 توی آزمایش ادرار مشخص میکنه؟ ن اگه عفونت ادرار داشته باشی مشخص میشه...من عفونت ادرارم گرفتم از بس عفونت واژن خوب نشد هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆
آیدانم عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 3721 ولی میزنم تمیزه تمیز میشه آخه روزی دوبار باید استفاده کرد وقتی به اندازه میزنم خیلی خوبه خب وقتی استفاده نکنی بر میگرده دیگه؟! هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆